Decizie de demitere a echipei manageriale a Colegiului National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Echipa managerială a Colegiului Național Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara a fost demisă de către Consiliul de Administratie al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Timiș, în urma unui raport disciplinar întocmit de inspectorii care au investigat mai multe plângeri formulate de sindicalista Nicoleta Gherghina împotriva directoarei Claudia Muntean.

Potrivit Hotărârii Consiliului de Administratie al ISJ Timis nr. 307 din 27.09.2023, Claudia Muntean ar fi comis mai multe abateri disciplinare, printre care “încălcarea termenului de convocare pentru ședința ordinară a Consiliului de Administratie al Colegiului National Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara din data de 29.03.2023, excluderea abuzivă a petentei prof. Nicoleta Gherghina, în calitate de observator sindical, din ședința Consiliului de Administratie al Colegiului National Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara din data de 22.06.2023, pentru că se afla în concediu de odihnă, neglijarea deliberată și continuă a normelor imperative privind obligația de a înregistra audio-video și arhiva ședințele Consiliului de Administratie al Colegiului National Pedagogic “Carmen Sylva” Timisoara desfășurate online”.

Ca urmare a acestor abateri disciplinare, Claudia Muntean a fost sancționată disciplinar cu “suspendarea, pe o perioadă de 3 ani, a dreptului dnei prof. Claudia Muntean de înscriere la un concurs pentru ocuparea unei funcții didactice superioare sau pentru obținerea gradelor didactice ori a unei funcții de conducere, de îndrumare și de control”, conform Hotărârii semnate de inspectorul școlar general prof. Aura Codruța Danielașcu și secretarul prof. Barboș Andreea-Corina.

La o săptămână după emiterea Hotărârii nr. 307, echipa managerială de la Colegiul Național Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara a fost demisă. Astfel, începând cu data de 4 octombrie, noul director al colegiului este prof. Sorin Codat, iar directorii adjuncți sunt prof. Simona Bogdanescu și prof. Angela Nistoran.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Timis a decis demiterea echipei manageriale a Colegiului National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara, in urma raportului disciplinar intocmit de inspectorii care au verificat mai multe plangeri formulate de sindicalista Nicoleta Gherghina (foto 2) la adresa directoarei Claudia Muntean (foto 1).

Potrivit Hotararii Consiliului de Administratie al ISJ Timis nr. 307 din 27.09.2023,  directoarea Claudia Muntean ar fi comis mai multe abateri disciplinare, printre care “incalcarea termenului de convocare pentru sedinta ordinara a Consiliului de Administratie al Colegiului National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara din data de 29.03.2023, excluderea in mod abuziv a petentei prof. Nicoleta Gherghina, avand calitatea de observator sindical, din sedinta Consiliului de Administratie al Colegiului National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara din data de 22.06.2023, pentru ca se afla in concediu de odihna, neglijarea deliberata si continua a normelor imperative privind obligatia de a inregistra audio-video si arhiva sedintele Consiliului de Administratie al Colegiului National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara desfasurate online”.

Pentru aceste abateri disciplinare, directoarea Claudia Muntean a fost sanctionata disciplinar cu „suspendarea, pe o perioada de 3 ani, a dreptului dnei prof. Claudia Muntean de inscriere la un concurs pentru ocuparea unei functii didactice superioare sau pentru obtinerea gradelor didactice ori a unei functii de conducere, de indrumare si de control”, dupa cum se mentioneaza in Hotararea semnata de inspectorul scolar general prof. Aura Codruta Danielescu si secretarul prof. Barbos Andreea-Corina.

La doar o saptamana de la emiterea Hotararii nr. 307, echipa manageriala de la Colegiul National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara a fost demisa. Astfel, din 4 octombrie, noul director al Colegiului National Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara este prof. Sorin Codat, iar directorii adjuncti – prof. Simona Bogdanescu si prof. Angela Nistoran. (E.T.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro