David Puicea concurează pentru o medalie la sărituri în finala Campionatelor Europene de gimnastică artistică din Rimini

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

David Puicea este unul dintre sportivii români care concurează astăzi pentru o medalie la sărituri, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Rimini. Acesta va intra în finala pe aparate a juniorilor, care începe la ora 11 și poate fi urmărită în direct pe link-urile https://gymtv.online/product/0xSm-Ia7F8WyiVaBy-xvBA și https://results.smartscoring.com/.

Competiția la sărituri va începe la ora 11.50, iar David Puicea are șansa de a impresiona cu abilitățile sale și de a aduce o nouă medalie pentru România. Îi dorim mult succes în această competiție importantă!

Este de menționat că David Puicea beneficiază de sprijinul unor parteneri și sponsori importanți în cadrul competițiilor internaționale. Printre aceștia se numără Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport, precum și sponsori precum Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor, Romgaz, Lidl, Nestle Romania și alții.

Acest sprijin este crucial pentru sportivii români care se află la nivel înalt de performanță și care reprezintă țara în competițiile internaționale. David Puicea are acum șansa de a-și demonstra talentul și determinarea în cadrul finalei la sărituri și de a aduce mândrie și bucurie fanilor săi din România.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

David Puicea concurează pentru o medalie astăzi la sărituri la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Rimini. Finalele pe aparate ale juniorilor încep la ora 11 și pot fi urmărite pe https://gymtv.online/product/0xSm-Ia7F8WyiVaBy-xvBA și https://results.smartscoring.com/. Finala la sărituri va începe la 11.50. Mult succes, David! European Gymnastics Parteneri FRG: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Agenția Națională Pentru Sport Sponsori FRG: Omv Petrom, Fundația Casa Campionilor , Renovatio, Romgaz, Lidl , Fundația Forgym, Apleona, B&B Collection, Maspex – Bucovina, Lingemann, Brenntag , Nestle Romania, Remedia, Christian Moreau, Iwa, Toyota, Uzinsider, Venturelli, Catena, SwissMed Clinic, Dr.Elena Martin, Credit Fix , Benvenuti, Tanex , Dream Sport Magazin, Scc Erbasu, Matrix, Heinner, Mizar, Electroalfa, Transelectrica, TehnoINSTRUMENT


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro