Confiscarea unei cantități mari de droguri de risc, aduse din Olanda prin intermediul unei firme de curierat, în urma unui control de rutină în trafic

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Transport internațional de droguri, interceptat după o urmărire ca în filme! Fugarii au lovit două mașini, în încercarea de a scăpa de polițiști

Un control de rutină în trafic a dus la confiscarea unei cantități mari de droguri de risc, care au fost aduse din Olanda, prin intermediul unei firme de curierat.

Polițiștii din Reșița au încercat să oprească o mașină în trafic, dar șoferul a refuzat să oprească și a accelerat la maxim. O cursă nebună s-a desfășurat pe mai mulți kilometri, iar în timpul acesteia, mașina a lovit două autoturisme parcate regulamentar.

La un moment dat, pasagerul de pe scaunul din dreapta a coborât și a început să fugă. Un echipaj de polițiști a pornit în urmărirea lui, în timp ce alți polițiști s-au ocupat de șofer. Acesta din urmă, un bărbat de 28 de ani din județul Galați, a fost testat pozitiv la droguri și în mașina sa au fost găsite o țigaretă cu cannabis confecționată artizanal, un plic cu materie vegetală (canabis) și un aparat de vidat. Toate acestea au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, pasagerul a fost prins. El era un bărbat de 30 de ani. Ancheta polițiștilor a scos la iveală că cei doi însoțeau un transport de droguri din Olanda.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, autoturismul în care se aflau cei doi bărbați transporta 6 kilograme de cristal, droguri de mare risc. Cei doi bărbați au expediat drogurile din Olanda și au însoțit autoutilitara folosită de firma de transport pentru a se asigura că transportul se va realiza în siguranță până în România. Drogurile ar fi urmat să fie comercializate către consumatori din Galați și județele limitrofe.

Asupra celor doi bărbați au fost găsiți 15.700 de euro, 1.100 de lei și 6 telefoane mobile, bunuri care au fost ridicate. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi duși în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: www.sursadevest.ro

Un control de rutină în trafic a dus la confiscarea unei cantități mari de droguri de risc, care au fost aduse din Olanda, prin intemediul unei firme de curierat.

Totul a început în momentul în care polițiștii din reșița au încercat să tragă pe dreapta, o mașină, al cărei șofer a refuzat să oprească și a călcat la maximul pedala de accelerație.

Cursa nebună s-a întins pe mai mulți kilometri, iar pe traseu, autoturismul a lovit două mașini parcate regulamentar.

CITEȘTE ȘI: Video: Căutări disperate, pentru găsirea a doi bărbați care au dispărut, fără urmă, în pădure!

La un moment dat, vehiculul a încetinit, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta a coborât și a luat-o la fugă.

Un echipaj de polițiști a pornit în urmărirea lui, iar altul s-a ocupat de conducătorul auto, un bărbat de 28 de ani, din județul Galați.

Acesta a fost testat cu drugtestul, rezultatul fiind poziti, iar la verificarea mașinii, oamenii legii au descoperit o țigaretă cu canabis confecționată artizanal, un plic cu materie vegetală (canabis ) și un aparat de vidat, ce au fost ridicate, pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior a fost prins și pasagerul, un bărbat de 30 de ani, iar ancheta polițiștilor a scos la iveală că cei doi însoțeau un transport de droguri din Olanda.

“În urma investigațiilor efectuate, în cursul nopții, polițiștii rutieri au identificat în municipiul Reșița, un autoturism, care ar fi efectuat transport internațional de colete, în interiorul căruia a fost descoperit un colet, conținând 6 pungi din material plastic, sigilate prin vidare, disimulate printre alte produse, pungi care conţineau o substanţă pulverulentă de culoare alb-cristalin, în cantitate totală de 6 kilograme de cristal, droguri de mare risc – 3-CMC. Cei 2 bărbați s-ar fi deplasat la o firmă de transport, cu sediul în Reșița, în vederea ridicării unui colet expediat din Olanda, având ca destinație municipiul București”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Din cercetări s-a stabilit că cei doi bărbaţi au expediat drogurile din Olanda și, pentru a se asigura că transportul se va realiza în siguranţă, au însoțit şi supravegheat autoutilitara folosită de firma de transport, până pe teritoriul României.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Cosmin Șandru se alătură echipei CODRU, pentru un mediu mai verde! 10.000 de copaci, platați în Iohanisfeld

Drogurile ar fi urmat a fi comercializate către consumatori din Galaţi şi judeţele limitrofe.

Asupra celor doi bărbați au fost găsiți 15.700 de euro, 1.100 de lei și 6 telefoane mobile, bunuri ce au fost ridicate.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duși în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Two men work at a desk in a NASA office as one points to some Aviary computer code displayed on a monitor. A picture of a future aircraft design appears on a neighboring monitor.

NASA creeaza un nou instrument digital de modelare pentru inginerii aeronautici

NASA a creat o nouă unealtă digitală de modelare pentru inginerii aeronautici pentru a inova noile design-uri de aeronave,...

Read More...
IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...
NASA Earns Best Place to Work in Government for 12 Straight Years

NASA, Cel Mai Bun Loc de Muncă în Guvernul Federal – 2023

NASA a fost desemnată joi ca fiind cel mai bun loc de muncă în guvernul federal în 2023 -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro