CLUJ GRAND PRIX RAPID 2024: A Doua Etapă Romania Grand Prix

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În perioada 13-14 iunie 2024, Cluj-Napoca va găzdui a doua etapă a competiției Romania Grand Prix, sub numele de CLUJ GRAND PRIX RAPID 2024. Peste 400 de șahiști din întreaga lume sunt așteptați să participe la acest eveniment de amploare, ce face parte din cadrul SPORTS FESTIVAL. Fondul de premiere pentru această etapă este unul generos, în valoare de 30.000 de euro, iar câștigătorul va fi răsplătit cu suma de 5.000 de euro.

Printre motivele pentru care ar trebui să te înscrii la acest eveniment se numără și faptul că pe 14 iunie începe și cel mai apreciat festival internațional de film organizat în Cluj-Napoca, TIFF. Astfel, participanții vor avea ocazia să se bucure de o experiență culturală diversă și bogată.

Unul dintre cei mai bine cotati jucători înscrisi la Cluj Grand Prix Rapid este Jamie Santos Latasa din Spania, având un rating ELO de 2660. Acest lucru demonstrează nivelul ridicat al competiției și promite partide interesante și intense.

Înscrierile la Cluj Grand Prix Rapid se pot face accesând link-ul https://turnee.frsah.ro/. Evenimentul beneficiază de sprijinul unor parteneri de prestigiu, precum Fundația Superbet, One United Properties, Autonom și SportsFestival. Oportunitatea de a participa la un astfel de eveniment internațional reprezintă nu doar o provocare pentru pasionații de șah, ci și o oportunitate de a cunoaște jucători talentați din întreaga lume și de a-și testa abilitățile într-un mediu competitiv și stimulant.
Sursa: Federația Română de Șah.

13-14 iunie 2024. CLUJ GRAND PRIX RAPID 2024, a doua etapă Romania Grand Prix! Etapa va avea loc în cadrul SPORTS FESTIVAL și peste 400 de șahiști din toată lumea sunt așteptați să participe. Fondul de premiere pentru această etapă este de 30.000 de euro, iar câștigătorul va fi premiat cu 5.000 de euro. Dar lista motivelor pentru care să participi este lungă și ofertantă. De exemplu, pe 14 iunie începe și cel mai apreciat festival internațional de film organizat în Cluj-…Napoca: TIFF. Până acum, cel mai bine cotat jucător înscris la Cluj Grand Prix Rapid este Jamie Santos Latasa din Spania având ELO 2660. Înscrierile la Cluj Grand Prix Rapid se fac aici https://turnee.frsah.ro/ Parteneri: Fundația Superbet, One United Properties, Autonom, SportsFestival : chess.com



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Presa – aliatul important al DNA

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Marius Voineag, a declarat vineri, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei, că...

Read More...

Finala Superligii Suzuki se mută în Bazinul Dinamo, Steaua – Dinamo 12-7 (3-3, 3-1, 1-1, 5-2) – Scor general 2-0

Meciul 2 din finala Superligii Suzuki dintre Steaua și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 12-7 pentru echipa gazdă....

Read More...
New network to target migrant smugglers in the digital domain

Conferinta impotriva traficului de migranti – Europol 2024

La sfârșitul lunii aprilie 2024, experți din domeniul aplicării legii, procuratură, justiție, UE și organizații internaționale s-au adunat la...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro