Ce urmează: Microsoft Build continuă evoluția și extinderea instrumentelor AI pentru dezvoltatori

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Ce urmează: Microsoft Build continuă evoluția și extinderea instrumentelor AI pentru dezvoltatori

Microsoft a făcut progrese remarcabile în domeniul Inteligenței Artificiale, cu impact profund asupra dezvoltatorilor și a tehnologiilor folosite în prezent. Directorul de comunicare al companiei, Frank X. Shaw, a subliniat evoluția impresionantă a Microsoft Copilot, care a fost lansat cu peste 150 de actualizări și cu dezvoltarea unui stack Copilot care permite dezvoltatorilor să-și creeze proprii copiloți. Totodată, GitHub Copilot a devenit un instrument extrem de popular printre dezvoltatorii AI, cu 1,8 milioane de abonați plătitori.

În cadrul evenimentului emblematic pentru dezvoltatori, Microsoft Build, compania a prezentat o nouă categorie de PC-uri, Copilot+, care sunt considerate cele mai rapide și mai pregătite pentru AI PC-uri construite vreodată. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi o experiență AI diferențiată și deschid Windows-ul ca platformă deschisă pentru AI și cel mai bun loc pentru dezvoltatori.

În plus, Microsoft a anunțat o serie de inovații în domeniul AI, inclusiv introducerea Real-Time Intelligence în cadrul Microsoft Fabric, care ajută companiile să gestioneze și să analizeze datele la ingestie pentru a lua decizii de business mai rapide și mai informate. De asemenea, au fost prezentate noi modele multimodale și capabilități în Azure AI, precum GPT-4o și Phi-3-vision, care integrează procesarea textului, imaginii și audio pentru a oferi experiențe AI generative și conversaționale de ultimă generație.

Microsoft a anunțat și parteneriate importante în domeniul educației, inclusiv colaborarea cu Khan Academy pentru a oferi acces gratuit la asistentul didactic bazat pe AI, Khanmigo for Teachers, pentru educatori din SUA. De asemenea, a fost anunțat un parteneriat cu Cognition AI pentru a oferi clienților acces la Devin, agentul software AI autonom al Cognition, pentru a-i ajuta în sarcini complexe precum migrarea codului și modernizarea proiectelor.

Compania a evidențiat și progresele în infrastructura AI, inclusiv aducerea cipului de accelerare MI300X AI de la AMD în cadrul mașinilor virtuale Azure ND MI300X v5, optimizate pentru sarcini AI solicitante și calcul de înaltă performanță. De asemenea, a fost anunțată previzualizarea mașinilor virtuale bazate pe Cobalt 100 Arm, care oferă o performanță îmbunătățită cu până la 40% comparativ cu mașinile virtuale Azure similare.

În concluzie, Microsoft a făcut pași importanți în evoluția tehnologiilor AI și a continuat să fie un lider în domeniu, oferind soluții inovatoare pentru dezvoltatori și clienți din întreaga lume. Microsoft Build a demonstrat încă o dată angajamentul companiei pentru inovare și evoluție continuă în domeniul tehnologiilor emergente.

Informatia a fost publicata pentru prima data de news.microsoft.com

Sursa si foto: Click aici


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: news.microsoft.com
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro