Ce înseamnă dacă un tip vrea o relație platoniciană?

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
relationship

Uneori, cu un tip care este prietenul tău, ar putea dori să fie ceea ce se numește o relație platonică cu tine ca femeie. Acest termen nu este folosit în mod obișnuit, așa că unele femei nu sunt foarte sigure ce înseamnă acest lucru. Este important să înțelegi diferența dintre acest tip de relație și alta, astfel încât să nu te faci de rușine.

O relație platonică înseamnă că sunteți doar prieteni. În general, este folosit ca termen între prieteniile de sex opus. Ideea este că sunteți prieteni, dar nu este nimic mai mult decât atât. Lucruri precum o relație sexuală sau o relație emoțională mai profundă nu fac parte din prietenie și nu sunt intențiile niciunei persoane implicate.

În general, termenul este folosit ca o modalitate de a informa care sunt intențiile. Cu relații de sex opus, uneori, unul sau ambii oameni din ele ar putea să aibă o idee greșită și să creadă că este ceva ce nu este. Este important să-i spuneți celuilalt care sunt de fapt adevăratele intenții.

Uneori s-ar putea să nu fie că el nu te găsește atrăgător. S-ar putea ca el să nu simtă că o relație ar funcționa, s-ar putea să nu fie pregătit pentru o relație sau s-ar putea să nu simtă că sunteți compatibili împreună. Cheia este să nu o iei personal. Dacă el însuși aduce în discuție acest lucru în prietenia ta, el încearcă să fie clar cu tine și corect cu tine.

Ca femeie, trebuie să fii atentă. Uneori, unii bărbați folosesc ideea de a fi într-o relație platonică cu tine pentru a se apropia de tine. În general, garda ta va coborî când simți că este doar un prieten. Dacă sunt momente în care el menționează sau presează sexul, nu este într-adevăr implicat doar pentru prietenie.

Source by Henrik Jonsson
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro