Ce înseamnă dacă un tip vrea o relație platoniciană?

BY: stiridinromania.ro In Lifestyle
relationship

Uneori, cu un tip care este prietenul tău, ar putea dori să fie ceea ce se numește o relație platonică cu tine ca femeie. Acest termen nu este folosit în mod obișnuit, așa că unele femei nu sunt foarte sigure ce înseamnă acest lucru. Este important să înțelegi diferența dintre acest tip de relație și alta, astfel încât să nu te faci de rușine.

O relație platonică înseamnă că sunteți doar prieteni. În general, este folosit ca termen între prieteniile de sex opus. Ideea este că sunteți prieteni, dar nu este nimic mai mult decât atât. Lucruri precum o relație sexuală sau o relație emoțională mai profundă nu fac parte din prietenie și nu sunt intențiile niciunei persoane implicate.

În general, termenul este folosit ca o modalitate de a informa care sunt intențiile. Cu relații de sex opus, uneori, unul sau ambii oameni din ele ar putea să aibă o idee greșită și să creadă că este ceva ce nu este. Este important să-i spuneți celuilalt care sunt de fapt adevăratele intenții.

Uneori s-ar putea să nu fie că el nu te găsește atrăgător. S-ar putea ca el să nu simtă că o relație ar funcționa, s-ar putea să nu fie pregătit pentru o relație sau s-ar putea să nu simtă că sunteți compatibili împreună. Cheia este să nu o iei personal. Dacă el însuși aduce în discuție acest lucru în prietenia ta, el încearcă să fie clar cu tine și corect cu tine.

Ca femeie, trebuie să fii atentă. Uneori, unii bărbați folosesc ideea de a fi într-o relație platonică cu tine pentru a se apropia de tine. În general, garda ta va coborî când simți că este doar un prieten. Dacă sunt momente în care el menționează sau presează sexul, nu este într-adevăr implicat doar pentru prietenie.

Source by Henrik Jonsson
Foto: Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Israelul lansează noi lovituri în Gaza, după atacul din weekend care a ucis zeci de persoane în zona de siguranţă

Martori citați de AFP au spus că avioanele de război israeliene au lovit centrul Fâșiei Gaza iar focurile de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro