Cautarea persoanei dispărute în Barajul de la Sântămăria Orlea

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
VIDEO Continuă căutările pentru găsirea persoanei înghițite de apă, ieri după amiază, într-un lac de acumulare!

Căutările continuă pentru persoana dispărută, posibil înecată, în Barajul de la Sântămăria Orlea, de lângă Hațeg. Echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara, scafandri și Salvamont intervin în misiunea de căutare-salvare. De asemenea, scafandrii de la ISU Alba au venit în sprijinul salvatorilor hunedoreni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan, aceasta este a doua zi de intervenție a scafandrilor, misiunea începând duminică după amiază și fiind întreruptă seara trecută din cauza întunericului. Tehnicienii hidrocentralei din amonte au fost alertați pentru a acționa în consecință și a evita creșterea nivelului apei în aval, ceea ce ar putea periclita intervenția salvatorilor.

Polițiștii au fost informați ieri după amiază că o persoană a intrat în lac și nu a mai fost văzută. Căutările continuă pentru a găsi persoana dispărută și a clarifica circumstanțele incidentului.

Imaginile video surprinse la fața locului arată eforturile depuse de echipele de intervenție pentru a găsi persoana dispărută. Cauza exactă a incidentului rămâne deocamdată necunoscută, iar autoritățile fac toate eforturile pentru a soluționa situația în cel mai scurt timp posibil.

Sursa: www.sursadevest.ro

Au fost reluate căutările persoanei dispărute, posibil înecate, în Barajul de la Sântămăria Orlea, de lângă Hațeg.

Pentru misiunea de căutare-salvare intervin astăzi pompieri din cadrul ISU Hunedoara, echipaje de scafandri, dar și cei de la Salvamont. În sprijinul salvatorilor hunedoreni au venit și scafandri pompieri se la ISU Alba.

Pompierii scafandri de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Hunedoara și Alba, împreună cu scafandrii Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara intervin pentru căutarea unei pers posibil înecate în lacul de acumulare de la Sântămăria Orlea. Este a doua zi de intervenție a scafandrilor, misiune care a început duminică după amiază dar s-a oprit aseară după lăsarea întunericului”, spune Lucian Morogan, purtător de cuvânt ISU Hunedoara.

Totodată, pompierii au anunțat tehnicienii hidrocentralei din amonte, să acționeze în consecință, astfel încât să evite creșterea nivelului apei în aval, ceea ce ar periclita intervenția salvatorilor.

Polițiștii au fost alertați ieri după amiază despre faptul că o persoană a intrat în lac și în scurt timp nu a mai fost văzută.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției Dragi cititori, Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre cele mai fascinante procese din natură: încrucișarea...

Read More...
NASA Selects BAE Systems to Develop Ocean Color Instrument for NOAA

Contractul de 450 milioane de dolari pentru instrumentul de analiză a datelor oceanice GeoXO Ocean Color (OCX)

NASA și-a ales partenerul pentru dezvoltarea unui instrument crucial pentru analizarea datelor oceanice, în cadrul programului GeoXO al NOAA....

Read More...
ALEGERI 9 IUNIE 2024: Lista preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare!

Desemnarea preşedinţilor birourilor electorale pentru alegerile din 9 iunie 2024

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare pentru...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro