Capitals Vision, o platformă de brokeraj, dar şi de socializare

BY: stiridinromania.ro In Articole, Business, STIRILE ZILEI

CAPITALS Vision este o platformă accesibilă de pe orice dispozitiv, fără descărcare, prin care poți să investești în peste 200 de Contracte Comerciale Derivate cu activ suport acțiuni, mărfuri, indici, perechi valutare și criptomonede.

Îți deschizi cont rapid și cu bani puțini

Durează foarte puțin să deschizi un cont, iar alimentarea acestuia se face ușor. Utilizatorii din Europa pot face alimentări sau retrageri în aceeași zi, fără așteptare, iar faptul că orice ordin este procesat în aceeași zi lucrătoare, iar retragerile sunt rapide de la 4 la maxim 72h în funcție de bancă reprezintă un atu foarte important al utilizării platformei.

În plus, pentru a-ți deschide un cont și a începe să tranzacționezi ai nevoie doar 200 de euro.

CAPITALS Vision permite tranzacționarea de microloturi (0,01 loturi), așa că poți investi destul de diversificat chiar și cu suma minimă.

Tranzacționând microloturi,  poți investi în mai multe tipuri de contracte fără o sumă uriașă și poți, practic, diversifica portofoliul de investiții indidiferent de cât ești dispus să tranzacționezi.

Levierul maxim este 1:500. Levierul îți permite să investești mai mulți bani decât ai și să obții un profit mai mare dacă realizezi tranzacții profitabile, iar pe această platformă, levierul este un instrument controlabil, ceea ce îi dă utilizatorului libertate deplină de acțiune.

Platforma de brokeraj, dar și de socializare

Pe CAPITALS Vision poți intra în legătură cu traderi din înteaga lume. Te poți împrieteni cu alți utilizatori și poți face schimb de experiență cu aceștia. Astfel, nu ești singur la început de drum și ai deja o comunitate solidă pe care să te bazezi când devii mai experimentat.

Relațiile de prietenie sunt administrate din modulul Social.

Modulul îți permite să  interacționezi cu alți investitori, exact ca pe o platformă de socializare. Ai posibilitatea de a face schimb de idei sau de a obține sfaturi de la alți investitori.

Către cei din comunitatea de traderi poți inclusiv să distribui analize tehnice, prin modulul TradeBook.

Urmărind analizele altor utilizatori și punând întrebări relevante poți învăța lucruri noi.

Poți alege să distribui analize tehnice către întreaga comunitate sau către grupul de prieteni.

De exemplu, dacă un investitor cu experinență publică o analziă, poți pune întrebări în legătură cu orice nelămurire de a ta. Astfel, ca începător (dar nu numai) îți poți extinde cunoștințele și chiar studia modul în care alții realizează profit.

Analizele distribuite sunt marcate la piață în timp real.

Marcarea la piață în timp real și urmărirea performanței celui care a distribuit o anumită analiză îți permite să înveți chiar și din greșelile altor traderi.

Copiezi pe cine vrei, când vrei și pentru cât timp vrei

Modulul CopyBook  permite reproducerea tranzacțiilor altor utilizatori. În acest fel poți investi profitabil chiar dacă mai ai încă multe de învățat pe acest subiect.

Copierea tranzacțiilor este posibilă doar după ce doi utilizatori devin prieteni pe platfomă.

Oricând dorești poți întrerupe relațiile de copiere.

Unde este înregistrată Capitals Vision, ce oferă și care sunt costurile

CAPITALS Vision este un brand deținut de Mordora Limited Group of Companies. Mordora Ltd. Este o Companie de Business Internatională inregistrată în Hong Kong cu numărul de înregistrare 2873149, cont pe London Stock Exchange în LEI 213800HELGQ96DXAWK13. CAPITALS Vision este un brand operat de CVS Corp. Ltd., Provider de Servicii, St. Lucia 202300136.

Platforma este conectată cu bănci de top la nivel internațional: HSBC, JP Morgan, Goldman Sachs, UBS, Barclays, Commerzbank, City Bank. Totodată, este conectată cu burse de renume internațional: NYSE, NASDAQ, ICE Intercontinental Exchange, Chicago Mercantile Exchange, EUREX și are cont în LEI atât pe London Stock Exchange, cât și la Bloomberg L.P., SUA.

Poți investi în Contracte Derivate bazate pe circa 100 acțiuni, 50 de perechi valutare, dar și mărfuri și criptomonede.

Platforma este împărțită pe secțiuni, principalele module fiind Trade, Social, TradeBook, și CopyBook. În plus, ai acces la o secțiune de tip jurnal, care cuprinde istoricul personal de tranzacționare.

Unul dintre marile avantaje ale platformei este viteza mare de procesare a ordinelor și faptul că numărul de recotări este ca și nul.

Alt avantaj este faptul că ai posibilitatea de a depune mai multe valute pe un singur cont și să realizezi, când este nevoie, conversii valutare.

Spread-urile pornesc de la 1,8 pips. Aceste spread-uri sunt o taxă indirectă de tranzacționare, rezultată din diferența de preț.

Dacă ai întrebări, probleme sau nelămuriri, primești de asistență telefonică în limba engleză 24 de ore/zi, 5 zile pe săptămână.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Artiștii de la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găești s-au întors cu premii importante de la Zărnești – incomod-media.ro

Copiii și adolescenții din Găești obțin premii importante la Festivalul “Ecoul Pietrei Craiului” de la Zărnești

Copiii și adolescenții din Găești au obținut premii importante la Festivalul "Ecoul Pietrei Craiului" de la Zărnești, județul Brașov....

Read More...

Decesul fostului luptător și antrenor de greco-romane Constantin Alexandru, în vârstă de 83 de ani, reprezintă o pierdere semnificativă pentru sportul românesc

Constantin Alexandru, fost luptător și antrenor de greco-romane la CS Rapid, a încetat din viață la vârsta de 83...

Read More...
 17 octombrie 2023: Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80” la Academia Română

Sesiune aniversară „Academician Marius Porumb – 80“ Academia Română are programată pentru data de 17 octombrie 2023 o sesiune aniversară...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro