Bărbat din Cluj-Napoca reținut pentru conducerea fără permis și părăsirea locului accidentului

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Ziarul Antena24.ro

Un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiștii rutieri din Huedin, după ce a provocat un accident rutier în care au fost rănite alte 7 persoane. Incidentul a avut loc pe DN1 E60, în localitatea Căpușu Mare, iar conducătorul auto nu deținea permis de conducere. După producerea accidentului, acesta a fugit de la locul faptei, însă a fost depistat ulterior de polițiști. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis și părăsirea locului accidentului. După 24 de ore de reținere, individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Sursa: www.antena24.ro
Foto: antena24.ro

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au emis o ordonanță de reținere pe numele unui bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, care la data de 23 august a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E60, pe raza localității Căpușu Mare fără să dețină permis de conducere, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu rănirea a altor 7 persoane.

După producerea accidentului bărbatul a părăsit locul evenimentului rutier, fiind depistat ulterior de polițiști.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

sursa

Citeste si…



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Echipa U19 a Academiei de Fotbal CS Dinamo s-a calificat în semifinalele Campionatului Național

Echipa de fotbal sub 19 ani a Academiei de Fotbal CS Dinamo a reușit o nouă performanță remarcabilă, calificându-se...

Read More...
Two men work at a desk in a NASA office as one points to some Aviary computer code displayed on a monitor. A picture of a future aircraft design appears on a neighboring monitor.

NASA creeaza un nou instrument digital de modelare pentru inginerii aeronautici

NASA a creat o nouă unealtă digitală de modelare pentru inginerii aeronautici pentru a inova noile design-uri de aeronave,...

Read More...
IMPACTPRESS

Sfaturi de moda pentru sezonul primavara-vara 2024

Iulius Town propune sugestii interesante pentru garderoba de primavara-vara 2024 Pentru cei care abia asteapta sa-si actualizeze garderoba pentru sezonul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro