Atribuirea locurilor de parcare în parcările rezidențiale din Galați

BY: stiridinromania.ro In Galați, STIRILE ZILEI

Primăria municipiului Galați a anunțat că au fost respinse un număr de 150 de cereri pentru atribuirea unui loc de parcare în diverse zone rezidențiale. Motivul principal al respingerii acestor cereri este faptul că solicitanții nu au depus documentele anexă necesare, conform Regulamentului aprobat.

Conform comunicatului Primăriei, cele mai multe cereri respinse provin din parcările rezidențiale din zonele Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21. În detaliu, 85 de dosare au fost respinse din cauza lipsei documentelor anexă, iar celelalte dosare respinse nu au fost specificate în comunicat.

Întrucât respingerea cererilor poate fi considerată drept o decizie arbitrară sau nejustificată, Primăria Galați le permite solicitanților să depună contestații în termen de 5 zile lucrătoare. Aceste contestații pot fi depuse fie prin e-mail, la adresa contestatiiparcari@primariagalati.ro, fie personal la sediul Primăriei.

Totuși, este important de menționat că contestațiile nu pot avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, deoarece acest lucru nu este prevăzut în regulamentul de atribuire a locurilor de parcare. Prin urmare, contestațiile pot viza doar neconcordanțe sau erori în procesul de evaluare.

Primăria Galați se angajează să rezolve contestațiile în termen de 5 zile lucrătoare și să aducă la cunoștința publică rezultatele acestora. De asemenea, lista completă a dosarelor respinse este disponibilă pe site-ul Primăriei, în secțiunea destinată parcărilor rezidențiale.

În concluzie, este important ca solicitanții care doresc un loc de parcare în zonele menționate să se asigure că îndeplinesc toate condițiile și să depună documentele anexă la cerere. În caz contrar, cererile lor vor fi respinse conform regulamentului în vigoare. În același timp, este recomandat ca acești solicitanți să verifice lista dosarelor respinse pentru a se asigura că cererea lor nu se află printre acestea și, în caz afirmativ, să depună o contestație în termenul stabilit de Primărie.

Sursa: Primaria Galati.

Redam in continuare anuntul complet al Primariei:

Primăria municipiului Galați informează că, în urma verificării dosarelor înregistrate pentru atribuirea unui loc de parcare în Mazepa I, Mazepa II, Țiglina I, Țiglina II, Micro 18 și Micro 21, un număr de 150 de cereri au fost declarate respinse, din care 85 de dosare pentru care solicitanții nu au depus cererea de atribuire însoțită de documentele anexă, aceasta fiind o condiție de admisibilitate prevăzută de art.10 din Regulamentul aprobat. Este vorba despre locuri din parcările rezidențiale din Mazepa I -zona 16 și zona 19 , Mazepa II – zona 15, Țiglina I – 9, Țiglina II – 10 , Micro 18 – 4 și Micro 21 – 1.
Solicitanții pot depune contestații în termen de 5 zile lucrătoare, urmând ca soluționarea acestora și aducerea la cunoștința publică a rezultatelor să se realizeze în termen de 5 zile lucrătoare. Contestațiile se vor depune pe adresa de e-mail contestatiiparcari@primariagalati.ro sau la sediul Primăriei municipiului Galați, din strada Domnească nr. 54.
Menționăm că o cerere de contestație nu poate avea ca obiect completarea dosarului depus inițial, procedura completării nefiind prevăzută în regulament.
Lista dosarelor respinse este disponibilă pe site-ul Primăriei, la secțiunea Parcari resedinta/Anunturi.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Facebook
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dominarea lui Dinamo în Campionatele Naționale de SAMBO

Echipa de sambo a clubului Dinamo a dominat Campionatele Naționale, obținând rezultate remarcabile. Această disciplină de arte marțiale a...

Read More...
Muzică, mâncare, distracție și multe surprize! Începe Festivalul Internaţional de Recitare în Grai Străbun şi Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ”

Festivalul Internațional de Recitare în Grai Străbun și Folclor Autentic ”Ştefan Pătruţ” revine în Plaza Ohaba Forgaci ||

Ohaba Forgaci se pregătește să gazduiască cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Recitare în Grai Străbun și...

Read More...
Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Thomas Perle, distins cu Premiul Nestroy pentru piesa “karpatenflecken” și lucrarea “Protestanții”

Thomas Perle, autorul care colaborează în prezent cu Clemens Bechtel la piesa Sidy Thal de la Teatrul German de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro