Argint pentru canotorii rapidiști la Campionatul Național Ergometru

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Canotorii rapidiști de la clubul Rapid București au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național Ergometru pentru seniori, desfășurat recent la Complexul Național “Elisabeta Lipă” din Siliștea Snagovului.

Echipa alb-vișinie s-a clasat pe locul 2 în mai multe probe, confirmându-și talentul și determinarea în competiții. Printre sportivii care au obținut locul 2 se numără Iulia Liliana Bălăuca la individual feminin, echipa de 2 feminin formată din Andrada Maria Moroșanu și Gabriela Manuela Lungu, precum și Bogdan Băitoc la individual masculin.

De asemenea, Andrada Moroșanu și Bogdan Băitoc au reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, demonstrând că sunt printre cei mai buni canotori din țară.

Performanța acestor sportivi este cu atât mai impresionantă cu cât competiția a fost una dificilă, având în vedere nivelul ridicat al celorlalți participanți. Clubul Rapid București se poate mândri cu echipa sa de canotaj, care continuă să aducă rezultate deosebite în competițiile naționale și internaționale.

Felicitări echipei de canotaj de la Rapid București pentru rezultatele excelente obținute la Campionatul Național Ergometru pentru seniori!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Argint pe linie pentru canotorii rapidiști la Campionatul Național Ergometru pentru seniori! Recent, canotorii alb-vișinii au luat parte la Campionatul Național Ergometru, competiție destinată seniorilor. Concursul s-a desfășurat în Complexul Național “Elisabeta Lipă” din Siliștea Snagovului. Toți sportivii Rapidului care au participat la întrecere s-au clasat pe locul 2: • Iulia Liliana Bălăuca, locul 2 la individual feminin… • Echipa de 2 feminin, Andrada Maria Moroșanu și Gabriela Manuela Lungu, locul 2 • Bogdan Băitoc, locul 2 la individual masculin Andrada Moroșanu si Bogdan Băitoc sunt calificați la JO Paris 2024. Felicitări!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ultimul rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021

Ultimul jucător de fotbal rapidist prezent la Jocurile Olimpice Tokyo 2020/2021 a fost Antonio Sefer, care a purtat tricoul...

Read More...

Parcul Natural Porțile de Fier – o zonă protejată cu peisaje spectaculoase, unde se pot face drumeții sau excursii cu barca pe Dunăre.

Parcul Natural Porțile de Fier este una dintre cele mai frumoase locații din România, cu peisaje spectaculoase și o...

Read More...

Descoperirea În Noul Front Tehnologic: Explorarea Spațiului Profund

V-ati intrebat vreodata cum ar arata viitorul omenirii daca am reusi sa exploram spatiul cosmic in profunzime? Ei bine,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro