Anunț de depunere a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amplasare stație de betoane mobilă” în comuna Potlogi

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Port Trans SRL Titu, anunț solicitare acord de mediu – incomod-media.ro

Firma PORT TRANS SRL din orașul Titu, județul Dâmbovița, a anunțat publicul asupra depunerii unei solicitări de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amplasare stație de betoane mobilă”. Această stație de betoane mobilă este propusă să fie amplasată în comuna Potlogi, satul Românești, în județul Dâmbovița.

Informațiile complete privind acest proiect pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, situat în strada Calea Ialomiței, numărul 1, județul Dâmbovița, precum și la sediul firmei PORT TRANS SRL din orașul Titu, satul Sălcuța, numărul 302, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00.

Publicul are posibilitatea de a-și exprima observațiile și sugestiile referitoare la acest proiect, care sunt primite zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din strada Calea Ialomiței, numărul 1, județul Dâmbovița.

Această solicitare de emitere a acordului de mediu pentru amplasarea unei stații de betoane mobilă are impact asupra mediului înconjurător și, prin urmare, este important ca publicul să fie informat și să poată contribui cu observații și sugestii în acest sens. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița are rolul de a analiza aceste observații și de a lua în considerare impactul proiectului asupra mediului înainte de a emite sau nu acordul de mediu.

Este important ca publicul să fie conștient de proiectele care pot afecta mediul în care trăiește și să aibă posibilitatea de a-și exprima opiniile cu privire la acestea. Participarea activă a cetățenilor în astfel de procese poate contribui la luarea deciziilor responsabile și la protejarea mediului înconjurător.

Sursa: incomod-media.ro

PORT TRANS SRL, cu sediul în orașul Titu, sat Sălcuța, nr. 302, județ Dâmbovița, anunță publicul interest asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Amplasare stație de betoane mobilă”, propus a fi amplasat în comuna Potlogi, sat Românești, T 49/2, P 110, județul Dâmbovița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, și la sediul PORT TRANS SRL, cu sediul în orașul Titu, sat Sălcuța, nr. 302, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 08:00-16:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomitei, nr.1, județul Dâmbovița.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser,...

Read More...
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro