Anamaria Gavrilă: Oamenii politici sufocă România!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI
ana maria gavrila oamenii politici

Anamaria Gavrilă, deputat în Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA, in ultima declaratie politica, a menționat haosul de pe piața asigurărilor RCA, care afectează milioane de români și creează o percepție pesimistă asupra economiei și o scădere economică.

De asemenea, a făcut referire la Nicu Marcu, președintele ASF, care a fost singurul candidat pe funcția ASF cu sprijinul PNL și care a fost susținut și de PSD prin Daniel Zamfir.

Gavrilă a criticat faptul că Marcu nu a lucrat niciodată în mediul privat și că, prin urmare, este nepotrivit pentru supravegherea unei activități financiare atât de importante pentru mediul privat. Ea a subliniat că politicienii pun oameni politici în justiție, în toate instituțiile publice și în toate posturile de reprezentare a societății civile în stat, ceea ce duce la justiție blocată și nefuncțională, instituții publice nefuncționale, nedreptate și lipsă de reprezentativitate a societății civile în deciziile statului.

Gavrilă a făcut referire și la oamenii capabili care aplică pentru funcțiile publice și care se pregătesc pentru concursuri și audieri, dar care se așteaptă la o dezamăgire pentru că politicienii vor alege oamenii lor, vizibil inferiori din punct de vedere profesional sau chiar nepotriviți pentru funcție.

Deputatul a concluzionat că clasa politică trebuie schimbată, iar noi toți trebuie să ne implicăm pentru a elimina mucegaiul care sufocă România, de la spitale insalubre până la stresul zilnic al birocrației și umilințelor internaționale.
Redam mai jos declaratia politica integral.

“Piața asigurărilor RCA este în haos. Milioane de români se urcă în mașină și sunt loviți de un gând de îngrijorare. Dacă pățesc ceva cu mașina – nici nu știu dacă asigurarea lor este validă sau vor fi blocați luni de zile cu banii dați pentru repararea mașinilor în caz de accident. Psihologic, asta înseamnă un consum mai mic, o percepție pesimistă asupra economiei și scădere economică.

Nicu Marcu – Președintele ASF a fost singurul candidat pe funcția ASF cu sprijinul PNL. Susținut mai apoi și de PSD prin Daniel Zamfir. L-am văzut ieri pe domnul vicepreședinte ASF, domnul Cristian Roșu fugind pe holurile Parlamentului de ziariști, râzându-le în față și ascunzându-se în biroul domnului Daniel Zamfir, ca și cum ar fi la el acasă.

Din CV-ul domnului Nicu Marcu reiese că are o pletoră de studii și titluri. A lucrat toată viața lui la Stat – a fost plătit din banii bugetului național și s-a perindat prin tot felul de institute, școli, agenții naționale. Cum am spune noi – omul bun la toate pe care politicienii îl manevrau pe unde era nevoie. Pe acest om, care nu a lucrat nici o zi din viața lui în mediul privat l-au pus PNL și PSD să supravegheze o extrem de importantă activitate financiară a mediului privat… Rezultatul – sute de milioane de euro care trebuie acum plătiți din banii bugetului de stat, tot banii românilor.

Oamenii politicienilor în justiție, oamenii politicienilor în toate instituțiile publice, oamenii politicienilor în toate posturile de reprezentare a societății civile în stat. Rezultatul – justiție blocată și nefuncțională, instituții publice nefuncționale, nedreptate și lipsă de reprezentativitate a societății civile în deciziile statului – Omenii politicienilor sunt de fapt cei care stau de 6 pentru ca mafioții din spatele politicienilor să poată fura această țară. Clasic – Dormiți liniștiti, ei vă lucrează bine.

România are oameni capabili care pot ocupa aceste funcții public, și mulți dintre ei se încăpățânează dintr-un simț al datorie și dedicării pentru țară să aplice pentru aceste funcții. Și acești oameni se pregătesc pentru concursuri și audieri. Și sunt excelenți ca pregătire, profesional și recomandări, tot ce trebuie. Însă, și știu personal câteva cazuri deja, se pregătesc de o mare dezamăgire – îmi spun – ”și așa vor alege oamenii lor, puși de PNL-ului sau a PSD-ului”, vizibil inferiori din punct de vedere profesional sau chiar nepotriviți pentru funcție.

Clasa noastră politică este precum un mucegai care sufocă o dulceață de țară. Cu cât lăsăm mucegaiul mai mult, cu atât dulceața se irosește mai mult, iar mucegaiul crește. Nu avem nevoie de războaie sau pandemii pentru că avem politicieni care ne mănâncă viața pas cu pas. Întregul sistem al incompetenților și corupților ne sufocă, de la spitale insalubre până la stresul zilnic al birocrației, nepăsării, de la umilințe internaționale până la umilințele mâinilor întinse pentru voucherele politicienilor.

Acest mucegai trebuie îndepărtat, clasa politică trebuie schimbată iar noi toți trebuie să ne implicăm!

21.03.2023

Deputat Anamaria Gavrilă

Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...
VIDEO OPC a pus lacătul pe încă un restaurant din Complexul Studențesc, în urma unui control! Inspectorii au găsit mizerie și produse alterate

Nereguli grave descoperite la fast-food-ul Roy din Timișoara

Un fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara, Roy, a fost închis de către inspectorii de la Protecția Consumatorilor, după...

Read More...
Noul BMW M2

Performanta si eleganta: Noul BMW M2

Noul BMW M2 a fost lansat recent, aducând cu el o mulțime de inovații și upgrade-uri care îl fac...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro