Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă, Andreea Preda, Ella Oprea Creţu, Laura Jurca şi Ioana Danciu în timpul stagiului de pregătire din Franţa

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Un grup de gimnaste românești se pregătește intens pentru competițiile din acest an. Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă, Andreea Preda, Ella Oprea Creţu, Laura Jurca şi Ioana Danciu au participat la un stagiu de pregătire în Franța, sub îndrumarea antrenorilor Patrick Kiens, Corina Moroşan, Florin Cotuţiu şi Daymon Jones.

Aceștia au lucrat împreună cu gimnastele pentru a pregăti exercițiile pentru competițiile din acest an. Este important ca gimnastele să fie bine pregătite și să aibă rutinele bine stabilite pentru a avea succes în competiții.

Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Amalia Ghigoarţă, Andreea Preda, Ella Oprea Creţu şi Ioana Danciu fac parte din programul “Ţară, ţară, vrem campioane”, care este coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu. Acest program este finanțat de OMV Petrom și are ca scop dezvoltarea și promovarea gimnasticii artistice în România.

De asemenea, Fundația “Casa Campionilor” și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au contribuit financiar la pregătirea gimnastelor în această perioadă. Această susținere financiară este extrem de importantă pentru a asigura resursele necesare pentru pregătirea gimnastelor și pentru a le oferi șanse egale de a obține rezultate remarcabile în competiții.

Este de apreciat faptul că atât antrenorii, cât și instituțiile și fundațiile implicate în pregătirea gimnastelor românești depun eforturi susținute pentru a le ajuta să se dezvolte și să-și atingă potențialul maxim. Acești oameni și organizații merită toată recunoștința și respectul pentru munca lor în sprijinul sportului românesc.

Este de așteptat ca Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă, Andreea Preda, Ella Oprea Creţu, Laura Jurca şi Ioana Danciu să obțină rezultate bune în competițiile din acest an, datorită pregătirii lor intense și a sprijinului primit. Le urăm mult succes și așteptăm cu nerăbdare să le vedem performând în competițiile viitoare!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă, Andreea Preda, Ella Oprea Creţu, Laura Jurca şi Ioana Danciu în timpul stagiului de pregătire din Franţa. Antrenorii Patrick Kiens, Corina Moroşan, Florin Cotuţiu şi Daymon Jones au stabilit împreună cu gimnastele exercițiile pentru acest an competițional. Ana Maria Bărbosu, Mara Ceplinschi, Amalia Ghigoarţă, Andreea Preda, Ella Oprea Creţu şi Ioana Danciu fac parte din programul „Ţară, ţară, vrem campioane”,… coordonat de Mariana Bitang şi de Octavian Bellu şi finanţat de OMV Petrom. Mulțumim Fundației “Casa Campionilor” și COSR pentru susținerea financiară a pregătirii în această perioadă. @rou_olympic_gymnasticsteamdeva


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Astronomer Sees Power in Community, Works to Build More

Comunitatea Stiintifica: O Aventura Colectiva

O astronomă de la NASA, Dr. Natasha Batalha, dezvăluie că unul dintre cele mai bune aspecte ale muncii sale...

Read More...

Laurențiu Badea, campion la dublu la Siauliai Open by Toyota U16 din Lituania

Laurențiu Badea, un tânăr tenismen român în vârstă de 14 ani, a reușit să obțină un succes notabil la...

Read More...
România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial – Academia Română, Filiala Iași

Prezentarea lucrării România și Suedia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial

Centrul de Istorie a Secolului XX organizează joi, 22 februarie 2024, de la ora 18:00, prezentarea lucrării "România și...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro