Ana Maria Bărbosu este în elita gimnasticii mondiale în această seară la Sportpaleis din Antwerp, în finala la individual compus.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Ana Maria Bărbosu este în elita gimnasticii mondiale în această seară, la Sportpaleis din Antwerp! La doar 17 ani, ea va concura în finala la individual compus, fără presiunea rezultatului, dar cu determinare și bucurie.

Ana Maria Bărbosu este una dintre cele mai promițătoare gimnaste din România și se bucură de o excelentă reputație în lumea gimnasticii. La vârsta ei fragedă, ea a reușit să se impună în competițiile naționale și internaționale, demonstrând un nivel de pregătire și o tehnică impecabilă.

Finala la individual compus este un moment important în cariera unei gimnaste. Aici, Ana va avea oportunitatea de a-și arăta abilitățile în cele patru aparate: bârnă, sol, sărituri și paralele. Fiecare detaliu contează și fiecare mișcare trebuie executată cu precizie pentru a obține un punctaj cât mai mare.

Competiția poate fi urmărită live pe două site-uri specializate: https://allgymnastics.tv/ și https://live.gymnastics.sport/live/16194/womensfinal.php?app=aa. Toți fanii gimnasticii sunt invitați să vadă prestația Anei și să o susțină în această competiție importantă.

Rezultatele finalei la individual compus vor fi disponibile pe site-ul https://gym.longinestiming.com/2023/Artistic-16194/en-us/Default/Phase/Live și pe https://live.gymnastics.sport/link.php?id=4942. Este o oportunitate pentru toți cei interesați să afle cum s-a descurcat Ana și să vadă cum se situează în clasamentul mondial.

Ana Maria Bărbosu este o sportivă talentată și dedicată, iar succesul ei în gimnastică nu este întâmplător. Munca sa asiduă și pasiunea pentru acest sport au fost factorii cheie în evoluția ei. Ana este un exemplu pentru tinerii sportivi și o sursă de mândrie pentru România.

Suntem alături de Ana și îi dorim mult succes în finala la individual compus! Fie ca toate eforturile și antrenamentele ei să se concretizeze într-o prestație de excepție. Ne mândrim cu tine, Ana, și te susținem în această competiție importantă pentru tine și pentru țara noastră!

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Ana Maria Bărbosu este în elita gimnasticii mondiale în această seară, la Sportpaleis din Antwerp! La 17 ani, fără presiunea rezultatului, dar cu determinare și bucurie, ea va concura în finala la individual compus. Ana va începe concursul la bârnă. Competiția poate fi urmărită live pe https://allgymnastics.tv/ , iar rezultatele pe https://live.gymnastics.sport/live/16194/womensfinal.php?app=aa și https://gym.longinestiming.com/2023/Artistic-16194/en-us/Default/Phase/Live , https://live.gymnastics.sport/link.php?id=4942 Succes, Ana, suntem alături de tine! Emilia Nicolae
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro