Ajutor pentru micul Pavel

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Pavel are doar 4 ani și suferă de o boala cumplita, leucemie

Un copil în vârstă de doar 4 ani luptă acum pentru viața sa împotriva unei boli cumplite, leucemia. Pavel este internat într-o clinică specializată din Italia, unde primește tratamentul vital de chimioterapie. Părinții săi sunt distruși de durerea de a-l vedea pe micuțul lor suferind, iar costurile ridicate ale tratamentului aduc și mai multe presiuni asupra familiei.

Pentru a aduna fondurile necesare pentru susținerea șederii familiei în Italia și a tratamentului lui Pavel, prietenii și familia au inițiat o campanie online. Cu toate acestea, o veste încurajatoare vine din partea Cabanei cu Zâmbete de la Viișoara, care a pornit o inițiativă inedită. Începând cu acest weekend, locația oferă gratuit ceaiuri tuturor celor care vor să se relaxeze în natură, dar îndeamnă oamenii să doneze pentru Pavel.

“Va așteptăm la Viișoara să vă bucurați de natură, dar și de un ceai aromat din partea casei, în speranța că îl vom ajuta pe Pavel! Niciun copil nu ar trebui să sufere atât de mult. Așa că am decis să punem umărul și noi la salvarea băiatului”, a declarat Roxana Pălălae, administratorul locației. Toți banii strânși în urma donațiilor vor ajunge la părinții micuțului Pavel.

În acest moment dificil, fiecare contribuție contează și poate face diferența în viața lui Pavel. Pentru cei care doresc să susțină cauza, sunt disponibile mai multe modalități de donare, inclusiv conturi bancare și platforme online precum Paypal și Revolut. Fiecare gest de bunătate și solidaritate aduce speranță și sprijin pentru familia îndurerată de boala copilului lor.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Pavel are doar 4 ani și suferă de o boala cumplita, leucemie. Tratamentul salvator este unul costisitor, băiatul fiind internat acum intr-o clinica de specialitate, in Italia. Suporta greu ședințe de chimioterapie, iar părinții sunt sfasiati când își văd puiul suferind. Prietenii și familia fac front comun și încearcă să îl salveze pe micul Pavel adunând fondurile necesare susținerii șederii familiei acolo. Apropiații au pornit o campanie în online, iar Cabana cu Zâmbete de la Viișoara (n.r. de săniuș de la marginea Vasluiului) a venit cu o idee care speră să aibă succes. Începând din acest weekend, oferă gratuit ceaiuri tuturor celor care vor să se relaxeze in natura. In schimb, oamenii pot dona pentru Pavel.
„Va așteptam la Viișoara să vă bucurați de natura, dar si de un ceai aromat din partea casei, in speranța că îl vom ajuta pe Pavel! Niciun copil nu ar trebui sa sufere atât de mult. Asa că am decis sa punem umărul și noi la salvarea băiatului”, a spus Roxana Pălălae, administratorul locatiei. Toți banii strânși, vor ajunge la părinții micuțului.

Cont Ron – BCR
Titular: Corina Elena Boitan
IBAN: RO98RNCB0259075742310003
SWIFT: RNCBROBU

Cont Eur – BCR
Titular: Corina Elena Boitan
IBAN: RO06RNCB0259075742310010
BIC/SWIFT: RNCBROBU

Cont Paypal: https://www.paypal.me/LuigiBoitan
Cont Revolut: Luigi Boitan
@luigi0xw6
revolut.me/luigi0xw6
IBAN RON: RO56BREL0005546151420100
IBAN EUR: LT755325002142114552Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro