362 de locuri de muncă disponibile la AJOFM Dâmbovița, 8 iulie 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
410 locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmbovița – incomod-media.ro

Astăzi, 8 iulie 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița pune la dispoziție un număr impresionant de 362 de locuri de muncă pentru persoanele în căutarea unui job. Printre acestea se regăsesc diverse oferte precum mecanic auto, agent de securitate, ajutor bucătar, operator mașini comandă numerică, sau vânzător la domiciliul clientului pe bază de comandă.

Pentru cei cu studii superioare, există 10 posturi disponibile, printre care se numără manager sisteme de transport, inginer zootehnist, sau medic veterinar. Este o oportunitate excelentă pentru cei cu pregătire academică să își găsească un loc de muncă potrivit.

De asemenea, pentru muncitorii necalificați sunt disponibile 38 de locuri de muncă în domenii precum confecțiile textile, agricultura și construcțiile. Este un semn că există oportunități pentru toate categoriile de lucrători, indiferent de nivelul lor de pregătire.

Pentru cei interesați, detaliile suplimentare pot fi obținute accesând site-ul AJOFM Dâmbovița (www.anofm.ro – ajofm dambovita – rubrica persoane fizice – locuri de muncă vacante) sau sunând la numărul de telefon 0245.620 635. Este important să fie consultate aceste resurse pentru a fi la curent cu toate oportunitățile de angajare disponibile.

În concluzie, piața muncii din Dâmbovița oferă o varietate de locuri de muncă pentru diferite categorii de lucrători, de la necalificați la cei cu studii superioare. Este un semn pozitiv pentru economia locală și pentru cei în căutarea unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Sursa: incomod-media.ro

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot accesa unul dintre cele 362 de posturi disponibile, astăzi – 8 iulie 2024, prin AJOFM Dâmbovița.

Dintre acestea menționăm: mecanic auto, agent securitate, ajutor bucătar, ambalator manual, agent servicii client, crescător păsări, croitor, confecționer articole textile, factor poștal, lucrător gestionar, menajeră, manipulant mărfuri, montator subansamble, ospătar, stivuitorist, operator mașini comandă numerică, maistru de lumini, operator la fabricarea nutrețurilor, maistru instalator în construcțiilor, lucrător gestionar, conducător auto, șofer automacaragiu, vânzător la domiciliul clientului pe bază de comandă, agent transporturi, casier, dispecer, grafician calculator, agent de vânzări, conducător auto transport persoane, operator calculator, ospătar, recepționer hotel, operator registrator, recepționer medical, lucrător – sortator la deșeuri reciclabile, bucătar, electrician în construcții, instalator apă-canal, confecționer – montator tâmplărie aluminiu, laborant chimist, barman, electrician întreținere – reparații, macaragiu, magaziner, spălător vehicule și strungar universal.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt ofertate 10 posturi: manager sisteme de transport, șef sală restaurant, economist, inginer construcții civile, inginer zootehnist, medic veterinar, programator producție, secretară, manager și inginer ecolog.

Muncitorii necalificati au la dispoziție 38 locuri de muncă în domeniul confecțiilor textile, agricultură și construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine consultând site-ul AJOFM Dâmboviţa (www.anofm.ro – ajofm dambovita – rubrica persoane fizice – locuri de muncă vacante) sau la numărul de telefon 0245.620 635.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Nutriția și performanța fizică: Rolul alimentației echilibrate în susținerea activității fizice

Nutriția și performanța fizică sunt două aspecte strâns legate între ele, având un impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării...

Read More...

Monumente de măiestrie: Arhitectura gotică și catedralele medievale

Arhitectura gotică este unul dintre cele mai impunătoare și fascinante stiluri arhitectonice din istoria umanității. Începută în Franța în...

Read More...

Pericolul marée roșie: consecințele devastatoare asupra mediului înconjurător

Dacă stai pe malul oceanului și vezi cum apa își schimbă culoarea într-un roșu înspăimântător, ar trebui să știi...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro