Victorie meritată pentru echipa feminină de volei Dinamo în meciul împotriva CSM Constanța

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa feminină de volei a CSM Constanța a suferit o înfrângere în fața echipei Dinamo, în cadrul etapei a 14-a din Divizia A1. Scorul final a fost de 0-3, cu seturile 18-25, 12-25 și 21-25. Cu toate acestea, este important de menționat că jucătoarele dinamoviste au controlat jocul în întregime și au obținut o victorie meritată.

Printre jucătoarele care s-au remarcat în acest meci se numără Jellena Vullin, care a reușit să marcheze de 21 de ori. De asemenea, și alte jucătoare au avut evoluții bune, precum Cristina Miron, cu 13 puncte, Gabriela Bălae, cu 8 puncte, și Uliana Kotar, cu 5 puncte. Dalia Vîrlan a adăugat 4 puncte, iar Bozika Markovic, Lenka Oveckova, Thana Fayad și Ștefania Cheluța au contribuit fiecare cu câte un punct. Libero-urile echipei au fost Silva Tassia și Mihaela Pamfil.

Victoria obținută în acest meci reprezintă o reușită pentru echipa Dinamo și pentru staff-ul tehnic. Cu toate acestea, nu există timp de odihnă pentru echipă, deoarece urmează un meci important împotriva echipei Rapid București, liderul campionatului. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă Dinamo, pe data de 9 februarie, începând cu ora 17:00. Aceasta va fi un derby de tradiție și se așteaptă o confruntare intensă între cele două echipe.

Echipa Dinamo este determinată să obțină o nouă victorie și să rămână în fruntea clasamentului. Cu o echipă bine pregătită și jucătoare talentate, antrenorul și jucătoarele sunt hotărâte să facă tot posibilul pentru a-și atinge obiectivele în acest sezon. Suporterii echipei Dinamo sunt așteptați să își susțină favoriții și să le ofere sprijinul necesar în acest derby important.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

VOLEI FEMININ Victorie Divizia A1, etapa 14 (restanță): CSM Constanța – Dinamo 0-3 (18-25; 12-25; 21-25) Victorie meritată de către fete după un meci controlat în totalitate. Evoluție foarte bună a Jellenei Vullin care a punctat de 21 de ori. Au mai evoluat: Cristina Miron 13p, Gabriela Bălae 8p, Uliana Kotar 5p, Dalia Vîrlan 4p, Bozika Markovic 3p, Lenka Oveckova 2p, Thana Fayad 1p, Ștefania Cheluța 1p; Silva Tassia și Mihaela Pamfil libero. Felicitări fetelor și staff-ului pentru victorie Nu avem timp de respiro pentru că vineri întâlnim liderul campionatului, Rapid București, care vine în Ștefan cel Mare pentru un derby de tradiție. Sala Polivalentă Dinamo 17:00 9 februarie Divizia A1, etapa XVII HAI DINAMO


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanțe de top pentru pugiliștii Rapidului la Cupa României U-22

Medalia de aur și cele două medalii de bronz obținute de pugiliștii Rapidului la Cupa României U-22 demonstrează performanța...

Read More...
NASA Logo

Explorarea științifică în Tuolumne Meadows și Parker Lakes

Astăzi, roverul Curiosity a finalizat cu succes operațiunile științifice de contact pe solul 4187, concentrându-se pe zonele "Tuolumne Meadows"...

Read More...
Cu ce viteză mergea șoferița implicată în accidentul în care au murit trei motocicliști

Accident tragic pe DN 24: Trei motocicliști pierduți, șoferița de 19 ani externată

Un teribil accident rutier a avut loc duminică seara în județul Vaslui, lângă comuna Codăești, soldat cu moartea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro