“Victoria echipei de fotbal CSM Lugoj îi menține pe primii în clasament”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Divizia D la fotbal! Timișul Șag, echipă cu pretenții de promovare, pusă la respect tot pe Timiș, de către CSM Lugoj – Redeșteptarea

CSM Lugoj obține o victorie importantă în partida disputată sâmbătă, 9 septembrie, pe teren propriu în fața formației Timișul Șag, care aspiră să promoveze în liga a treia. Anul trecut, echipa Timișul Șag a ratat promovarea în fața celor de la Peciu Nou și Lugoj.

Formația pregătită de Arpad Laczko a obținut acest succes prin golul marcat la minutul 30 de către Miroslav Radak. Deși partida a fost una dificilă pentru gazde, aceasta s-a finalizat cu trei puncte în contul echipei CSM Lugoj, menținându-i astfel în fruntea clasamentului, cu un punctaj perfect de 18 puncte și un golaveraj impresionant de 32-5.

Totuși, prestanța arbitrului George Roman a stârnit nemulțumirea ambelor echipe în urma unor decizii controversate și acordării unui număr ridicat de cartonașe galbene, printre care și un cartonaș roșu primit de Birăescu, portarul echipei CSM Lugoj.

Cu toate acestea, CSM Lugoj se confruntă cu o provocare în campionat, și anume formația CS Sânandrei-Cărani, din apropierea Timișoarei (cu 18 puncte și un golaveraj de 23 cu 4), care a învins formația CSC Belinț cu scorul de 5-1 la ultima partidă. Aceasta este cealaltă echipă din Divizia D din zona Lugojului, care îi amenință locul din clasament ocupat de CSM Lugoj.

Pentru etapa viitoare, stabilită pe 16 septembrie, CSM Lugoj va juca împotriva echipei CSU Universitatea de Vest Timișoara, iar Voința Mașloc va întâlni echipa CSC Belinț. CSU Universitatea de Vest Timișoara, recent promovată în liga a patra, se confruntă cu o sarcină dificilă, având în vedere că CSM Lugoj are un punctaj perfect și se află într-o formă excelentă.

În schimb, echipa CSC Belinț, nou promovată în Divizia D, deține momentan doar trei puncte și un golaveraj de 5-17 și speră să se redreseze în meciul viitor. Partida împotriva echipei Voința Mașloc va fi o oportunitate pentru CSC Belinț de a obține câteva puncte importante în clasament.

Astfel, CSM Lugoj se bucură de o poziție privilegiată în cadrul campionatului, fiind în fruntea clasamentului cu punctaj maxim. Echipa reprezentată de lugojeni a demonstrat o mare stabilitate în jocurile din acest sezon și continuă să ducă numele orașului Lugoj la cel mai înalt nivel.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Victorie mare pentru fotbaliștii de la CSM Lugoj în jocul disputat sâmbătă, 9 septembrie, pe Municipal în fața Timișului Șag, echipă care vrea promovarea în cea de-a treia ligă a țării, după ce anul trecut a ratat-o în fața Peciului Nou și a lugojenilor.

Formația pregătită de Arpad Laczko și-a trecut în cont succesul prin golul marcat de Miroslav Radak, în minutul 30.

Un meci greu pentru gazde, dar un final de trei puncte, care-i menține pe prima poziție, cu un punctaj maxim – 18 puncte și un golaveraj de invidiat: 32-5.

Arbitrul George Roman a nemulţumit ambele tabere prin unele decizii şi acordarea multor cartonaşe galbene, printre care și un roșu lui Birăescu, care apără buturile lugojenilor.

Cert e că CSM-ului îi suflă în ceafă o altă formație de lângă Timișoara și anume CS Sânandrei-Cărani (18 puncte, golaveraj 23 cu 4), care a învins cu 5-1 la Belinț, cealaltă divizionară D din zona Lugojului.

După succesul din deplasare, înregistrat etapa trecută, CSC-ul nu a avut nicio șansă în fața oaspeților, care conduceau deja la pauză cu scorul de 4-0. Golul de onoare al belințenilor a fost marcat de Sergiu Precupanu.

Etapa viitoare, 16 septembrie: CSU Universitatea de Vest Timișoara – CSM Lugoj și Voința Mașloc – CSC Belinț.

Echipa de pe Bega, nou promovată, are trei puncte și un golaveraj de 5 cu 17.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Sabri Maneca-Voinea, o prezență strălucitoare la antrenamentul pe podium de la Rimini 2024

Sportiva română Sabri Maneca-Voinea a impresionat în antrenamentul de podium de la #Rimini2024 cu tumbling puternic, incluzând iconicul double...

Read More...

Rolul esențial al magneziului în prevenirea crampelor musculare

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman, având un rol crucial în numeroase procese biochimice...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro