Victoria clară a echipei CS Dinamo în barajul de promovare în Liga 3, contra echipei Dunărea Călărași

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Meciul de fotbal din Liga 3, barajul pentru promovare, dintre Dunărea Călărași și CS Dinamo s-a încheiat cu o victorie clară pentru echipa Dinamo. Scorul final a fost de 3-1, iar golurile au fost marcate de Cristian Kiki Delciu în minutele 42 și 63, acesta din urmă de la 60 de metri, și de Andrei Zătreanu în minutul 87.

Partida s-a desfășurat la Călărași, iar returul va avea loc sâmbătă pe stadionul Dinamo, la ora 17:30. Echipa care va ieși învingătoare din această dublă va juca în finala pentru promovare în Liga 2 împotriva câștigătoarei dintre Popești Leordeni și CS Afumați, echipă care a câștigat meciul de azi cu scorul de 1-0.

Performanța echipei Dinamo în acest meci arată determinarea și calitatea jucătorilor săi, care au reușit să obțină o victorie importantă în deplasare. Cu susținerea suporterilor lor, aceștia vor încerca să-și păstreze avantajul și să obțină promovarea într-un eșalon superior, Liga 2.

Meciul a fost unul intens și plin de momente spectaculoase, iar prestația jucătorilor Dinamo a fost remarcabilă. Cu o strategie bine pusă la punct și o determinare de fier, echipa a reușit să-și impună jocul și să obțină o victorie meritată.

Fotbalul continuă să fie unul dintre cele mai populare sporturi din România, iar meciurile ca cel de astăzi demonstrează pasiunea și talentul jucătorilor implicați. Așteptările pentru returul de sâmbătă sunt mari, iar fanii echipei Dinamo sunt nerăbdători să își susțină favoriții în lupta pentru promovare.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

FOTBAL. Liga 3 / baraj promovare, turul 1 Dunărea Călărași – CS DINAMO 1-3 Cristian Kiki Delciu min 42, min 63 (de la 60 m!), Andrei Zătreanu min 87. Victorie clară a băieților noștri la Călărași. Returul este sâmbătă, pe stadionul Dinamo (ora 17:30). Învingătoarea din această dublă va întâlni câștigătoarea dintre Popești Leordeni – CS Afumați (0-1 în meciul de azi) în finala pentru promovare în Liga 2. #Dinamo #fotbal


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro