Un bărbat găsit decedat pe marginea drumului DN 24, lovit de un şofer fugit de la locul accidentului

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
A lovit mortal un bărbat și a fugit de la locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit decedat pe marginea drumului național DN 24, după ce a fost lovit de o mașină. Șoferul responsabil a fugit de la locul accidentului, însă a fost ulterior depistat de polițiști în municipiul Vaslui.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, victima era un localnic din comuna Muntenii de Jos, care s-ar fi deplasat în calitate de pieton atunci când a fost acroșat de autoturismul înmatriculat în București.

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 72 de ani, a părăsit locul accidentului fără a notifica autoritățile competente. Cu toate acestea, polițiștii l-au identificat și au efectuat teste alcoolscopice și cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative.

Evenimentul rutier tragic ridică întrebări cu privire la siguranța pietonilor pe drumurile naționale. Deși există reguli și legi clare privind protecția pietonilor, adesea se întâmplă ca șoferii să nu acorde atenția cuvenită și să nu respecte normele de circulație. Acest caz reprezintă un exemplu suplimentar al necesității unei mai mari conștientizări cu privire la responsabilitatea șoferilor în protejarea vieților celorlalți participanți la trafic.

Este important ca autoritățile să intensifice eforturile de prevenire a accidentelor rutiere și să implementeze măsuri mai stricte pentru sancționarea șoferilor care părăsesc locul accidentului. De asemenea, educația și conștientizarea publicului cu privire la respectarea regulilor de circulație și la importanța respectării drepturilor pietonilor ar trebui să fie prioritare.

Tragedia de pe DN 24 ar trebui să ne determine să reflectăm asupra modului în care putem îmbunătăți siguranța rutieră în România. Este nevoie de o abordare integrată, care să implice atât autoritățile, cât și participanții la trafic, pentru a reduce numărul accidentelor și a proteja viețile oamenilor.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Un bărbat a fost găsit decedat pe marginea drumului naţional DN 24. Victima a fost lovită cu maşina de un şofer care a fugit de la locul producerii accidentului. “În urma primelor cercetări efectuate a fost stabilită identitatea persoanei decedate, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Muntenii de Jos. Acesta s-ar fi deplasat, în calitate de pieton şi ar fi fost acroşat de un autoturism, înmatriculat în municipiul Bucureşti, condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani, din municipiul Bucureşti, care avea direcţia de deplasare Crasna spre Vaslui. Conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat de către poliţişti în municipiul Vaslui. A fost testat alcoolscopic şi cu aparatul Drugtest, rezultatele fiind negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro