Ultima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin: Rapid vs CSM Târgoviște

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În ultima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin, echipa Rapid București va juca pe teren propriu împotriva formației CSM Târgoviște. Meciul este programat să aibă loc sâmbătă, de la ora 18:00, iar rezultatul va avea un impact decisiv asupra ierarhiei finale a ligii înainte de playoff.

Biletele pentru acest meci pot fi achiziționate de pe platforma Entertix, iar suporterii sunt încurajați să vină să își susțină echipa. Atmosfera din sală va fi cu siguranță una incitantă, iar fiecare suporter contează în sprijinirea echipei sale.

Echipa Rapid București are nevoie de sprijinul fanilor săi în această etapă crucială a competiției. Fetele noastre au nevoie de toată susținerea pentru a obține rezultatul dorit și a se clasa cât mai bine în ierarhia finală a ligii.

Este important ca suporterii să fie alături de echipă în momentele decisive, pentru a le oferi jucătoarelor energie și motivație în lupta pentru victorie. Meciul împotriva formației CSM Târgoviște se anunță a fi unul extrem de disputat, iar susținerea fanilor poate face diferența în obținerea rezultatului dorit.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Ultima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin se joacă sâmbătă! Fetele noastre vor evolua acasă, în compania formației CSM Târgoviște, de la ora 18:00. Rezultatul meciului va stabili ierarhia finală a ligii naționale înainte de playoff. Biletele s-au pus în vânzare pe Entertix http://tinyurl.com/RapidCSMTargoviste Ne vedem la sală! Hai, Rapid! Ultima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin se joacă sâmbătă! Fetele noastre vor evolua acasă, în compania formației CSM Târgoviște, d…e la ora 18:00. Rezultatul meciului va stabili ierarhia finală a LNBM înainte de playoff! Biletele s-au pus în vânzare pe Entertix http://tinyurl.com/RapidCSMTargoviste Vino și tu să le susții pe rapidiste!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Bugetare participativă la nivelul județului Tulcea!

Consiliul Județean Tulcea implementează bugetarea participativă

Consiliul Județean Tulcea va implementa în 2024 mecanismul de bugetare participativă, oferind cetățenilor posibilitatea de a propune și vota...

Read More...
Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro