Torța Mondială a Șahului ajunge la Arcul de Triumf pe 4 iulie

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Torța Mondială a Șahului va ajunge la Arcul de Triumf pe 4 iulie, marcând începutul ceremoniilor în vederea centenarului F.R.Șah în 2025. Această tradiție se desfășoară în contextul celebrării a 100 de ani de la înființarea Federației Române de Șah, una dintre federațiile fondatoare FIDE.

Torța a străbătut deja Canada, Elveția, India și Maroc, următoarea destinație fiind Columbia. După aceasta, Torța va ajunge în România, la București, unde sute de oameni sunt așteptați să participe la evenimentul de primire a acesteia.

Ceremonia de predare a torței FIDE va avea loc pe 4 iulie la Arcul de Triumf din București, iar copiii și cluburile de șah sunt invitați să participe începând cu ora 10:00. Pentru a confirma participarea, cei interesați sunt rugați să trimită un mail la adresa pr@frsah.ro până la data de 20 iunie 2024.

Evenimentul este organizat cu sprijinul instituțiilor și partenerilor implicați, contribuind astfel la promovarea șahului și sărbătorirea istoriei acestui sport. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Torța Mondială a Șahului ajunge la Arcul de Triumf pe 4 iulie! Torța va ajunge în mai multe țări înaintea Olimpiadei de Șah de la Budapesta care va avea loc între 10 și 23 septembrie 2024. Canada, Elveția, India și Maroc sunt țările străbătute deja de Torța Șahului, iar următoarea țară este Columbia. Din Columbia, Torța va veni direct în România, la București, unde sute de oameni sunt așteptați să celebreze acest moment. Următoarea destinației a Torței, după România, va f…i Kazahstan. În efortul de a continua această frumoasă tradiție și, de asemenea, de a sărbători centenarul FIDE, România găzduiește ceremonia de predare a torței FIDE pe 4 iulie la București. Torța Șahului nu este doar un simbol al centenarului FIDE, ci va marca totodată și începutul ceremoniilor în vederea centenarului F.R.Șah pe care îl vom sărbători în 2025: 100 de ani de la înființarea Federației Române de Șah, una dintre federațiile fondatoare FIDE, prin prezența domnului Ion Gudju la Paris în vara anului 1924. ⁠Copiii și cluburile de șah sunt invitați să ia parte la acest eveniment în data de 4 iulie, la ora 10:00, la ⁠Arcul de Triumf din București. Cei care doresc să participe sunt rugați să trimită un mail la adresa pr@frsah.ro până la data de 20 iunie 2024. Mulțumim instituțiilor și partenerilor care ne sunt alături în organizarea acestui eveniment! Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro