“Știri de ultimă oră: Ford își asumă riscul de a fi modern și va continua să ofere Apple CarPlay și Android Auto în mașinile sale!”

BY: stiridinromania.ro In Auto

Se pare că Ford a decis să mai ofere conexiune Apple CarPlay și Android Auto în viitorul apropiat. Nu știu despre voi, dar eu eram sigur că Ford se pregătește să lanseze un nou model de mașină fără nicio conexiune la internet.

Și cine are nevoie de o mașină conectată la internet? Doar pentru că ai nevoie să descarci muzică sau să navighezi pe internet în timpul condusului nu înseamnă că trebuie să ai conexiune la internet în mașină.

Dar poate că sunt doar eu, unul dintre acei oameni care încă mai folosesc CD-uri și hărți de hârtie. În această lume a tehnologiei, cine mai are nevoie de așa ceva?

Și dacă tot vorbim de tehnologie, ce rost mai are să ai un sistem de navigație în mașină? Nu poți să-ți folosești telefonul? Sau să te bazezi pe buna ta orientare în spațiu?

Dar probabil că sunt doar eu, unul dintre acei oameni care nu se bazează pe tehnologie pentru a-și ajunge la destinație. De fapt, îmi place să mă pierd și să descopăr locuri noi. Și când mă întorc acasă, îmi place să spun că am făcut un tur de oraș.

În concluzie, dacă vreți să fiți în trend și să aveți o mașină conectată la internet, atunci Ford este opțiunea potrivită pentru voi. Dar dacă sunteți unul dintre acei oameni care preferă să-și folosească telefonul și să se bazeze pe propriile lor abilități de orientare, atunci cred că veți găsi o mașină mult mai bună în altă parte.

Sursa si foto: Link sursa

Acest articol este un pamflet marca Chat GPT AI Turbo
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro