stiridinromania.ro

Sondaj referitor la implicarea României în conflictul militar Ruso-Ucrainean

In Actualitate, STIRILE ZILEI
sondaj sprijin ucraina rusia
virtualmag.ro

Un sondaj referitor la implicarea Romaniei in conflictul militar Ruso-Ucrainean a fost initiat de catre cotidianonline.ro la cererea CASD, link catre sondaj mai jos.

Motivul principal il reprezinta poziția autorităților publice din România, raportat la conflictul ruso-ucrainean, potrivit căreia vor să livreze în mod fățiș armament și sprijin militar Ucrainei (vrând să adopte și o OUG prin care să primească România donații de la alte state și sa doneze România direct armament Ucrainei), poate avea ca și consecințe pornirea unui conflict armat real între România și Rusia, care ar cauza numeroase decese ale cetățenilor români copii și adulți.

Aceasta ca urmare a faptului că Rusia, în mod constant, în ultima perioada a declarat ca toți cei care vor interveni în Ucraina cu orice fel de armament și sprijin militar vor primi “ceea ce merita”.

Or, pornirea unui conflict militar între Rusia și România va determina cel puțin bombardarea unor obiective militare aflate pe teritoriul României de către Rusia cu pierderea unor vieți omenești ale copiilor și adulților români, precum și pagube materiale imposibil de estimat, iar pe de alta parte, mobilizarea bărbaților români pentru război și participarea lor la război.

Pornirea unui conflict militar între România și Rusia înseamnă ca unele lupte se vor da pe teritoriul României care va deveni astfel câmp de luptă, ceea ce ar afecta toți cetățenii civili din România.

Cu toate acestea, nimeni nu întreabă poporul român ce vrea.

Niciunul dintre reprezentanții României nu este interesat de voința poporului roman cu privire la implicarea sau nu a României în conflictul militar ruso-ucrainean.

Din aceste motive am inițiat un sondaj, pentru a vedea ce vrea și poporul român, sondaj care are următoarele întrebări:

1. Vreți ca România să acorde sprijin militar sau să trimită armament Ucrainei?

2. Rusia ar ataca România, dacă România trimite armament sau oferă sprijin militar Ucrainei?

3. România să acorde ajutor militar Ucrainei, chiar cu riscul unui război între Rusia și România?

4. Ați ieși în stradă să cereți demisia decidenților români pentru preîntâmpinarea unui război?

Potrivit Constituției României, atât Președintele, cât și Guvernul și Parlamentul României au atribuții cu privire la starea de război și mobilizare, ei fiind decidenții români cu privire la politica României și prin deciziile pe care le iau pot să ne bage în război sau să îl evite.

Pentru a răspunde la acest sondaj, accesați link-ul aici

RĂSPUNDEȚI LA ACESTE ÎNTREBĂRI PENTRU A VEDEA CARE ESTE VOINȚA POPORULUI ROMÂN!

Sursa cotidianonline.ro


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online