Silvia Manta, noul șef al Poliției Huși pentru următoarele trei luni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
O vasluiancă preia șefia Poliției Huși

Silvia Manta, șefa Secției Rurale de Poliție Nr. 1 Vaslui, va prelua conducerea Poliției municipiului Huși pentru următoarele trei luni, începând cu data de 17 octombrie. Aceasta s-a remarcat prin disciplina și devotamentul său în slujba cetățeanului și este recunoscută pentru pasiunea sa pentru meseria de polițist.

Decizia de a o numi pe Silvia Manta în funcția de șef al Poliției Huși a fost luată de către superiorii săi, care au considerat că aceasta este cea mai potrivită persoană pentru această responsabilitate. Ea este apreciată pentru calitățile sale de lider și pentru abordarea profesionistă pe care o are în rezolvarea problemelor.

Noul șef al Poliției Huși își propune să cunoască comunitatea locală și să identifice eventualele probleme cu care se confruntă aceasta. De asemenea, dorește să găsească soluții împreună cu echipa sa, în cel mai scurt timp posibil. Această abordare colaborativă și orientată către rezultate este un aspect important în gestionarea eficientă a situațiilor și în asigurarea unui climat de siguranță pentru cetățeni.

Prin numirea Silviei Manta în funcția de șef al Poliției Huși, se evidențiază importanța profesionalismului și a experienței în domeniul poliției. Este un semn că instituția polițienească își dorește să ofere servicii de calitate și să fie în slujba comunității.

Această decizie vine în contextul în care Poliția Huși are nevoie de o conducere puternică și dedicată, care să răspundă eficient nevoilor cetățenilor și să asigure un climat de siguranță și ordine publică în municipiul Huși și în zonele limitrofe.

Prin implicarea sa în conducerea Poliției Huși, Silvia Manta va avea ocazia să aducă o perspectivă nouă și să implementeze strategii și măsuri pentru a consolida relația dintre poliție și comunitate. Acest lucru este esențial pentru a construi încrederea cetățenilor în instituția polițienească și pentru a promova o colaborare eficientă în prevenirea și combaterea infracționalității.

Este de așteptat ca, în următoarele trei luni, Silvia Manta să se implice activ în activitățile polițienești și să se concentreze pe îmbunătățirea serviciilor oferite de Poliția Huși. Prin abordarea sa profesionistă și dedicată, ea poate contribui semnificativ la creșterea calității vieții în comunitate și la asigurarea unei atmosfere sigure și liniștite pentru toți locuitorii municipiului Huși.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Din 2017, Silvia Manta este șeful Secției Rurală de Poliție Nr 1 Vaslui și s-a remarcat prin disciplina și devotament, in slujba cetățeanului. E pasionata de meseria de polițist, are calități de lider, iar șefii ei au decis că este cea mai potrivită pentru a conduce Poliția Huși in următoarele trei luni. Își propune să cunoască oamenii, sa identifice eventualele probleme și să găsească soluții împreună cu echipa, in cel mai scurt timp.
Silvia Manta își va intra în atribuții începând cu data de 17 octombrie.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro