Retroparada Primăverii revine la Timișoara

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Peste 100 de mașini vintage, expuse la Timișoara în acest sfârșit de săptămână! Pasionații vor putea admira bijuteriile pe patru roți, la Retroparada Primăverii!

Retroparada Primăverii revine la Timișoara în acest weekend, aducând în atenția publicului iubitor de mașini de epocă un spectacol impresionant. Ediția din acest an va avea loc mâine, începând cu ora 10:00, în Piața Unirii, unde vizitatorii vor putea admira peste 100 de vehicule istorice expuse.

Organizatorii anunță că majoritatea mașinilor de epocă expuse vor aparține colecționarilor din Timiș, însă la eveniment vor participa și colecționari din Hunedoara și Caraș Severin. Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiție de 26 de ani, oferind publicului ocazia de a lua contact cu istoria automobilistică mondială din ultimul secol.

Cu o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din diferite generații, parada mașinilor de epocă promite să încânte și să impresioneze. Evenimentul este organizat de Retromobil Club România, care se implică în promovarea și conservarea patrimoniului auto istoric din țară.

În ciuda pandemiei și a restricțiilor impuse, Retroparada Primăverii reușește să aducă o rază de lumină și bucurie în inimile iubitorilor de mașini de epocă din Timișoara și din împrejurimi. Astfel, evenimentul se dovedește a fi un moment de relaxare și distracție pentru toți cei prezenți, creând o atmosferă plină de entuziasm și nostalgie.

Sursa: www.sursadevest.ro

Retroparada Primăverii, unul dintre cele mai apreciate evenimente de către public, revine, în acest weekend, la Timișoara!

Ediția din acest an va avea loc mâine, începând cu ora 10:00, în Piața Unirii, unde vizitatorii vor putea admira mașinile de epocă. 

Organizatorii anunță un număr de peste 100 de vehicule istorice expuse, marea majoritate aparținând colecționarilor din Timiș, cărora li se vor alătura colecționari din Hunedoara și Caraș Severin.

Retroparada Primăverii este un eveniment cu o tradiţie de 26 de ani, care prin reunirea autoturismelor din colecţia membrilor săi, reprezintă o ocazie unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol.

De asemenea, evenimentul are mare putere de atracţie pentru publicul de toate vârstele şi din cele mai diferite generaţii.

Parada mașinilor de epocă este organizată de Retromobil Club România.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției

Încrucișarea genetică: Motorul evoluției Dragi cititori, Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre cele mai fascinante procese din natură: încrucișarea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro