Retinere pentru violenta in familie

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Părinții care și-au bătut copilul până l-au băgat în spital, au fost reținuți

Un bărbat și o femeie din comuna Voinești, județul Vaslui, au fost reținuți de polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub suspiciunea de săvârșire a infracțiunii de violență în familie. Cei doi suspecți, în vârstă de 43 și respectiv 35 de ani, sunt concubini și au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.

Evenimentul a fost semnalat de către un cadru didactic al unei unități de învățământ din comuna Voinești, care a observat că un minor în vârstă de 5 ani prezenta vătămări corporale specifice unei agresiuni. Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și tratament, iar ulterior a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc în noaptea de 24/25 octombrie 2023, în urma unei altercații între cei doi concubini. Cei doi copii ai familiei, de 5 și respectiv 3 ani, au fost agresați și au suferit leziuni traumatice. Conform diagnosticului medical, minorul de 5 ani va avea nevoie de aproximativ 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, în timp ce cel de 3 ani va necesita 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Vaslui a fost sesizată cu privire la situația minorilor, urmând ca aceștia să fie securizați în vederea evaluării și consilierii.

Pe baza probatoriului adunat, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi suspecți pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt în continuare desfășurate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi suspecți.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Ianadin cadrul Poliției Municipiului Bârladau reținut un bărbat și o femeieîn vârstă de 43, respectiv 35 de ani, din comuna Voinești, județul Vaslui, concubini, bănuițide săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La data de 25 octombrie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au fost sesizați de către un cadru didactic al unei unități de învățământ din comuna Voinești, cu privire la faptul că, un minor de 5 ani prezintă vătămări corporale specifice unei agresiuni.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la o unitate medicală din municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Iana au stabilit că, în noaptea de 24/25 octombrie 2023, pe fondul unei stări conflictuale spontane și a unei altercații între cei doi concubini, doi dintre copiii familiei, băieți, în vârstă de 5 și 3 ani, ar fi fost agresați, fiind loviți peste corp de către ambele persoane cercetate.

Ca urmare a agresiunii, minorul de 5 ani a suferit leziuni traumatice care vor necesita 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare iar cel de 3 ani a suferit leziuni traumatice care vor necesita 2-3 de zilede îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cu privire la situația minorilor a fost sesizată Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Vaslui, cei trei urmând a fi securizați în vederea evaluării și consilierii.

La data de 27 octombrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de cele 2 persoane cercetatemăsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. 

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor cercetate.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro