Rapidul revine pe teren pentru a disputa meciul cu CS Universitatea Cluj-Napoca în Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

După o pauză competițională de două săptămâni, baschetbalistele Rapidului se pregătesc să revină pe teren pentru a disputa meciul din cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95. Acestea vor întâlni formația CS Universitatea Cluj-Napoca într-un meci care va avea loc sâmbătă, în deplasare, în Sala Horia Demian.

Partida va începe la ora 14:00 și va fi transmisă live pe canalul de YouTube FRB TV. Așadar, toți fanii echipei Rapid sunt invitați să urmărească meciul și să susțină fetele în această nouă confruntare.

Este important de menționat că această întâlnire vine după o pauză de două săptămâni, în care naționala României a jucat în calificările la Campionatul European din 2025. Astfel, baschetbalistele Rapidului au avut timp să se pregătească intens și să își refacă energia pentru această etapă importantă.

CS Universitatea Cluj-Napoca este o echipă puternică, iar meciul de sâmbătă se anunță unul dificil. Cu toate acestea, fetele noastre sunt determinate să obțină o victorie și să continue parcursul bun în campionat.

Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95 este una dintre cele mai importante competiții de baschet feminin din România și reprezintă o oportunitate pentru jucătoarele Rapidului de a-și demonstra calitățile și talentul.

În concluzie, meciul din etapa a 4-a dintre baschetbalistele Rapidului și CS Universitatea Cluj-Napoca se anunță unul interesant și plin de tensiune. Fanii sunt așteptați să susțină echipa lor și să urmărească meciul live pe canalul de YouTube FRB TV. Să le urăm mult succes fetelor și să sperăm că vor obține o victorie meritată! Hai, Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

După 2 săptămâni de pauză competițională, baschetbalistele Rapidului revin pe teren pentru a disputa meciul din cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95. Fetele noastre vor întâlni sâmbătă, în deplasare, formația CS Universitatea Cluj-Napoca în Sala Horia Demian. Partida va lua startul la ora 14:00, fiind transmisă live pe canalul de YouTube FRB TV. Mult succes, fetelor! Hai, Rapid! ‍ Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95 revine, după două săptămâni de pauză, timp în care naționala României a jucat în calificările la Campionatul Eu…ropean din 2025. În etapa a 4-a, fetele noastre joacă la Cluj-Napoca, cu CS Universitatea. Meciul este programat la ora 14:00, în Sala Horia Demian, și va putea fi urmărit live pe YouTube.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro