Pune Mana pe Chitara – Festivalul Folk & More din Cluj-Napoca

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Peste 500 de copii și tineri din toată țara au participat aseară la un eveniment cu totul special, în Cluj-Napoca. Aceștia au cântat la chitară în sincron refrenul celebrei piese a trupei Pink Floyd “Another Brick in the Wall”. Festivalul “Pune Mana pe Chitara – Folk & More” are loc în acest weekend și se desfășoară la Cluj-Napoca, având o tradiție de 10 ani.

Evenimentul a adunat trupe de chitariști din toate colțurile țării în inima Transilvaniei, pentru a-și face auzite acordurile. Începând cu cântări în centrul Clujului, în locații precum Piața Universității, Strada Muzeului și Piața Avram Iancu, grupurile de tineri au încântat publicul prezent.

Seara a continuat în Piața Unirii, unde a avut loc Serenada de chitară, începând de la ora 18. Aici, tineri din toată țara au cântat alături de mari artiști precum Emric Emre, Radu Almășan de la Bosquito și trupele Formula M și Antract.

Atmosfera evenimentului a fost întreținută de Cristian Hrubaru de la Rock FM, iar peste 500 de chitariști au interpretat piese cunoscute din muzica folk, precum “Nebun de Alb”, “Doua Maini” și “Trebuie sa crezi”. De asemenea, pentru a completa regalul muzical, aceștia au cântat și piesa emblematică a trupei Pink Floyd, “Another Brick in the Wall”.

În ciuda vremii capricioase, sute de oameni s-au adunat în jurul chitariștilor pentru a cânta alături de aceștia. Evenimentul “Pune mana pe chitara” a continuat cu concertele formațiilor Formula M, la ora 21, iar apoi vedeta serii, Bosquito, a urcat pe scenă la ora 22.

Este de menționat că, conform calendarului examenului de Bacalaureat 2024 făcut public de Ministerul Educației, în 8 iulie urmează afișarea rezultatelor la probele scrise, până la ora 12, și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12 – 18.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Peste 500 de copii si tineri din toata tara au cantat la chitara, aseara, in sincron, refrenul celebrei piese a trupei Pink Floyd ”Another Brick in the Wall”, in Cluj-Napoca. Festivalul „Pune Mana pe Chitara – Folk & More” are loc in acest weekend, la Cluj-Napoca, avand o longevitate de 10 ani.

“Trupe de chitaristi din toata tara s-au adunat in inima Transilvaniei pentru a-si face corzile auzite. Evenimentul a inceput cu grupurile de chitaristi care au cantat in centrul Clujului: in Piata Universitatii, Strada Muzeului, Piata Avram Iancu, s.a.m.d.”, a titrat Monitorul de Cluj.

Radu Almasan, Emric Emre si multi alti artisti au acompaniat grupurile de tineri. Partea a doua a evenimentului cultural s-a desfasurat in Piata Unirii, unde, de la ora 18, a inceput Serenada de chitara, unde grupuri de tineri din toata tara s-au adunat sa cante impreuna cu mari artisti din industria muzicala ca: Emric Emre; Radu Almasan de la Bosquito si trupele Formula M si Antract.

Atmosfera evenimentului a fost intretinuta de Cristian Hrubaru de la Rock FM. Astfel, piese cunoscute din muzica folk au fost cantate de peste 500 de chitaristi prezenti: „Nebun de Alb”; „Doua Maini”; „Trebuie sa crezi”, o cunoscuta piesa a celor de la The Beatles, Let it be, pentru ca regalul sa fie completat, in plin sezon al examenelor, de piesa celebra a trupei Pink Floyd, ”Another Brick in the Wall”.

Au fost prezente grupuri de chitaristi din toate colturile tarii: Sibiu, Targu Lapus, Satu Mare, Craiova si multe altele. In ciuda zapuselii, pe langa chitaristi, sute de oameni s-au alaturat acestora pentru a canta impreuna cu marii artisti. „Pune mana pe chitara” a continuat cu concertele formatiilor Formula M, de la ora 21, iar de la ora 22 a urcat pe scena vedeta serii, Bosquito.

Conform calendarului examenului de Bacalaureat 2024 facut public de Ministerul Educației, in 8 iulie urmeaza afisarea rezultatelor la probele scrise, pana la ora 12, si depunerea contestatiilor in intervalul orar 12 – 18. (E.T.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Împușcături la un eveniment de campanie al lui Donald Trump. Presupusul atacator și un participant la miting au fost uciși

Donald Trump a fost escortat de urgență de la un miting din orașul Butler, Pennsylvania, după ce câteva focuri...

Read More...

Armonia între carieră și viața personală: Cheia unei sănătăți generale echilibrate

Armonia între carieră și viața personală este un aspect esențial pentru menținerea unei sănătăți generale echilibrate. De-a lungul timpului,...

Read More...

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta

Guardienii Crucii: Povestea Cavalerilor de Malta este una dintre cele mai fascinante și importante povești din istoria medievală. Fondată...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro