Promovarea excelentei in scrima

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Clubul ACS Floreta Timisoara se pregateste pentru Campionatul National de Scrima destinat categoriilor de varsta U9, U11 si U13, ce va avea loc in Bucuresti intre 2 si 5 iulie 2024. Acest eveniment reprezinta o oportunitate importanta pentru tinerii sportivi de a-si demonstra abilitatile si de a obtine rezultate remarcabile.

Competitia face parte din proiectul clubului intitulat “ACS Floreta Timisoara – performanta sportiva in scrima”, care beneficiaza de cofinantare din partea Consiliului Judetean Timis. Scopul acestui proiect este de a promova excelenta in sport si de a incuraja tinerii sa isi dezvolte potentialul maxim in scrima.

Echipa de scrima a clubului este pregatita sa faca fata provocarilor si sa aduca rezultate deosebite la acest campionat. Reprezentantii clubului au transmis ca pasiunea, dedicarea si spiritul de echipa sunt cheia succesului, iar ei sunt determinati sa demonstreze acest lucru prin performantele sportive pe care le vor obtine la competitia din Bucuresti.

Participarea la acest eveniment reprezinta o sansa pentru sportivii de la ACS Floreta Timisoara de a-si demonstra talentul si de a aduce onoare clubului si orasului Timisoara. Ei sunt pregatiti sa ofere tot ce au mai bun pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a face mandrii pe cei care ii sustin.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Clubul ACS Floreta Timisoara se pregateste pentru participarea la Campionatul National de Scrima, destinat categoriilor de varsta U9, U11 si U13. Acest eveniment de amploare va avea loc in Bucuresti, in perioada 2-5 iulie 2024.

Competitia face parte din proiectul clubului intitulat “ACS Floreta Timisoara – performanta sportiva in scrima”, care este cofinantat de Consiliul Judetean Timis.

Obiectivul acestui proiect este de a promova excelenta in sport si de a incuraja tinerii sportivi sa isi atinga potentialul maxim in acest sport nobil.

„Prin participarea la acest campionat, ne dorim sa demonstram ca pasiunea si dedicarea sunt cheia succesului. Echipa noastra este pregatita sa faca fata provocarilor si sa aduca rezultate remarcabile, reflectand munca asidua si spiritul de echipa al sportivilor nostri”, ne-au transmis reprezentantii Clubului ACS Floreta Timisoara. (I.P.)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Răfuială între doi țigani, la un festival din județul Timiș! Cei doi și-au reglat conturile, în fața a sute de oameni

Scandal la Festivalul Berii din Lugoj

Un scandal de proporții a avut loc aseară la Festivalul Berii din Lugoj, unde doi bărbați, membri a două...

Read More...

Zelenski îl felicită pe Trump prin telefon și este de acord cu o „întâlnire personală”

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că a vorbit cu candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump, și că a...

Read More...

Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române: La mulți ani tuturor celor care servesc țara!

Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române este sărbătorită în fiecare an pe 20 iulie, pentru a marca contribuția...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro