Programul și televizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară – 60 de ani

BY: stiridinromania.ro In Articole, Cultura, STIRILE ZILEI

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia – 60  va aduce pe scena din Piațeta Perla din Mamaia cele mai sonore nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, dirijată de Daniel Jinga, de vineri, 25 august, până duminică, 27 august. Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani, va fi transmis în direct pe Magic TV și TVR2.

București, 23 august 2023 – Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prezintă Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia 60,o ediție aniversară, ce se va desfășura în perioada 25-27 august, de la ora 19.00, în Piațeta Perla din Mamaia, și va fi prezentată de Liana Stanciu și de Aurelian Temișan.

Vineri, 25 august, de la ora 19.00, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, vor cânta Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică, precum și K1, Direcția 5 și Holograf (recitaluri). Seara va fi completată de momente speciale: remember-uri Mihaela Runceanu și Mădălina Manole, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Sâmbătă, 26 august, de la ora 19.00: Jazzy Jo, Anca Țurcașiu, Corina Chiriac și Horia Moculescu, Dani Ionescu, Proconsul, Anca Florescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan (minirecital), Proconsul și Cargo (recitaluri). De asemenea, vor avea loc decernări de trofee și remember-uri.

Duminică, 27 august, de la ora 19.00: Gabriela Atanasov, Călin Goia (Voltaj), Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Loredana, Sergiu Cioiu, Miki (K-pital), Ana Maria Roșu, Vlad Nicolici, precum și Voltaj și Loredana cu Banda Agurida (recitaluri). Seara va fi completată cu momente speciale: remember-uri Mălina Olinescu și Laura Stoica, decernări de trofee pentru pentru contribuția la Festivalul Mamaia de-a lungul timpului, omagierea celor au avut contribuție semnificativă în cadrul festivalului și care nu mai sunt printre noi.

Conferință de presă, joi, 24 august, ora 15.00, la Centrul de presă al Festivalului

Începând de joi, 24 august, va fi deschis Centrul de presă al Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia – 60, la parterul Hotelului Perla, unde vor fi organizate conferințe de presă pe toată durata festivalului. Joi, 24 august, ora 15.00, la Centrul de presă al Festivalului Mamaia-60 (parterul Hotelului Perla), va avea loc prima conferință de presă, la care vor participa Liana Stanciu și Aurelian Temișan, prezentatori ai Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2023, Laura Stroe, director general al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, Daniel Klinger, producător general MGSI, și Horia Ghibuțiu, ofițer de presă.

Acreditările de presă la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia pot fi ridicate de la Centrul de presă începând de joi, 24 august, ora 13.00. Toate interviurile cu vedetele festivalului se vor desfășura la Centrul de presă, solicitările de interviu fiind centralizate la adresa presa@mgsi.ro de către ofițerul de presă al Festivalului.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro