Premiera documentarului “Nasty” despre Ilie Năstase, pe 16 aprilie 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Documentarul “Nasty” va avea premiera pe 16 aprilie 2024 la Sala Palatului din București și în cinematografele din toată țara. Evenimentul este dedicat omagierii lui Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile.

Regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, documentarul explorează viața și cariera lui Ilie Năstase, marcând momente cheie și performanțe excepționale care au influențat lumea tenisului. De asemenea, filmul dezvăluie și aspecte mai puțin cunoscute ale vieții sale, precum controversele în care a fost implicat.

Premiera de gală va fi onorată de prezența lui Ilie Năstase, a echipei filmului și a unor invitați speciali, printre care Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Aceștia vor avea ocazia să descopere povestea fascinantă a unei figuri remarcabile din istoria tenisului, care a schimbat pentru totdeauna peisajul sportului alb.

Documentarul “Nasty” promite să ofere o incursiune captivantă în universul tenisului și să aducă în prim-plan figura emblematică a lui Ilie Năstase, unul dintre cei mai mari campioni ai României. Din 16 aprilie, publicul va putea să descopere latura mai puțin cunoscută a unei legende a tenisului, în cinematografele din întreaga țară.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Nasty, premiera pe 16 aprilie 2024 la Sala Palatului și în cinematografele din toată țara Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria clasamentului ATP, va fi omagiat în cadrul unei premiere de gală la Sala Palatului din București, pe 16 Aprilie. Evenimentul va fi onorat de prezența lui Ilie Năstase, a echipei filmului și a invitaților speciali, printre care Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Documentarul “Nasty” dezvăluie povestea fascinantă a vieții și carierei lui Ilie Năstase, m…arcată de controverse, dar și de performanțe excepționale care au influențat semnificativ lumea tenisului. Regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D. Popescu și distribuit de Transilvania Film, documentarul “Nasty” va putea fi vizionat din 16 Aprilie în cinematografele din toată țara. Descoperă povestea fascinantă a unuia dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile! #NastyFilm #IlieNastase #Premiera #Documentar #Tenis #Istorie #Sport #TenisRomania


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ziua Națională a Înotului – 19 iulie, o sărbătoare a sportului aquatic

Astăzi, pe 19 iulie, sărbătorim Ziua Națională a înotului, ocazie cu care ne amintim de importanța acestui sport în...

Read More...

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei si angajamentului

Cheia succesului: Echipa de suport – motorul motivatiei și angajamentului Introducere Una dintre cele mai importante componente ale succesului în orice...

Read More...
An animated illustration shows NASA's pavilion at Oshkosh, a large white tent with NASA logos on it, as six different aircraft appear to fly toward the center of the image over the tent.

Zborul spre cunoaștere

În fiecare vară, pasionații de aviație și experți din întreaga planetă - inclusiv inovatorii aeronautici de la NASA -...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro