Pompierii de la ISU Hunedoara ajută Moș Nicolae să împartă cadouri la copiii cuminți

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
FOTO Pompierii au fost azi, ajutoarele lui Moș Nicolae! Le-au adus cadouri copiilor mai puțin norocoși

Pompierii de la Inspecția de Prevenire din cadrul ISU Hunedoara au organizat o activitate specială înainte de sărbătorirea zilei de Moș Nicolae. Ei au decis să-i ofere o mână de ajutor Moșului, care este bătrân și nu poate ajunge la toți copiii. Astfel, au ales să meargă la Casa de tip familial pentru copii de la Săulești și să le împartă cadouri celor mici.

Copiii au fost extrem de încântați să vadă o autospecială de stingere a incendiilor ajungând în curtea lor. Pompierii, care în acest an au devenit ajutoarele lui Moș Nicolae, au făcut o surpriză plăcută copiilor și le-au oferit cadouri. Chiar dacă vremea a fost rece, momentele petrecute împreună cu pompierii au încălzit repede atmosfera.

Pe lângă bucuria de a primi cadouri de la Moș Nicolae, copiii au învățat și regulile de prevenire specifice sezonului rece, dar și ce înseamnă să fii pompier. Această activitate a avut și un scop educativ, menit să le ofere copiilor cunoștințe utile despre siguranța în timpul iernii și să-i încurajeze să devină mai conștienți de importanța prevenirii incendiilor.

Prin intermediul acestei acțiuni, pompierii nu doar că au făcut o bucurie copiilor, dar au reușit să le ofere acestora o experiență interactivă și educativă. Astfel, ei au reușit să transmită un mesaj important despre siguranța în sezonul rece și să îi inspire pe cei mici să își dorească să devină pompieri în viitor.

Această inițiativă a pompierilor din Hunedoara este una lăudabilă și ar trebui să fie un exemplu pentru alte instituții sau organizații. Astfel de acțiuni nu doar că aduc bucurie copiilor, dar au și un impact pozitiv în comunitate și contribuie la formarea unei societăți mai responsabile și mai sigure. Este important ca cei mici să învețe încă de la o vârstă fragedă despre prevenirea incendiilor și despre importanța siguranței în general.

Sursa: www.sursadevest.ro

Pentru ca Moș Nicolae este bătrân și nu poate să ajungă la toți copiii, astăzi, pompierii l-au ajutat pe Moș să împartă o parte din cadouri copiilor cuminți.

Mai exact, pompierii de la Inspecția de Prevenire din cadrul ISU Hunedoara, au ajuns la Casa de tip familial pentru copii de la Săulești.

Copiii au fost extrem de încântați în momentul în care o autospecială de stingere a incendiilor a ajuns în curtea lor, iar pompierii care anul acesta i-au dat o mână de ajutor lui Moș Nicolae, le-au împărțit cadouri.

Deși vremea a fost rece, momentele petrecute împreună cu copiii au încălzit repede atmosfera.

Pe lângă cadourile de la Moș Nicolae, copiii au învățat si reguli de prevenire specifice sezonului rece, dar si ce înseamnă sa fii pompier.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ministrul ucrainean de Externe, în China pentru discuții legate de oprirea războiului

Vizita ministrului ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, va dura până vineri și este prima pe care o face în...

Read More...
Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro