Polițistul timișean care a salvat o viață

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
El este îngerul îmbrăcat în uniformă de polițist! A devenit erou, chiar de ziua fiului său, după ce a salvat viața unui bărbat

Tragedie evitată de un polițist timișean care și-a salvat un concetățean în ultimul moment

Daniel, un polițist din Timișoara, a devenit erou într-o zi obișnuită atunci când și-a dus copilul la școală. În drumul său, a observat un bărbat căzut la pământ, fără suflare. Fără să stea pe gânduri, Daniel a intervenit imediat, acordându-i primul ajutor până la sosirea echipajului medical.

Bărbatul a primit manevre de resuscitare din partea polițistului, iar acesta și-a revenit în scurt timp. Cu toate acestea, înainte de sosirea ambulanței, victima a căzut din nou în inconștiență. Datorită rapidității și pregătirii sale, Daniel a reușit din nou să îl readucă în simțiri pe bărbatul în dificultate.

Într-un interviu acordat ulterior, Daniel a mărturisit că fără pregătirea sa în acordarea primului ajutor, situația ar fi putut avea un final tragic. El a subliniat importanța cunoașterii acestor tehnici pentru intervenția în situații de urgență.

În plus, polițistul a aflat că bărbatul în dificultate era un tată care își ducea copilul la școală. Gestul său rapid și eficient nu doar că i-a salvat viața, ci i-a oferit șansa de a-și revedea copilul, fapt pentru care se declară împăcat sufletește.

Această poveste de curaj și solidaritate ne amintește cât de important este să fim pregătiți să intervenim în situații de urgență și să acordăm ajutor atunci când este cazul. Daniel este un exemplu de civism și implicare civică, care ar trebui să inspire și pe alții să se pregătească pentru a face față oricăror situații de criză.

Sursa: www.sursadevest.ro

Tragedie evitată în ultimul moment de un poliţist timișean care se afla la locul potrivit, în momentul potrivit.

Daniel își ducea copilul la școală, în momentul în care a văzut un bărbat ce căzuse ca secerat la pământ.

Acesta nu a stat pe gânduri când a văzut bărbatul leșinat și a sărit în sprijin, acordându-i primul ajutor, întrucât la puțin timp după ce a căzut, a observat că nu mai respira.

În același timp, a cerut ajutorul altor persoane pentru a anunța echipajele de salvare.

După ce polițistul l-a resuscitat, bărbatul și-a revenit, însă, înainte să sosească echipajul medical, acesta și-a pierdut, din nou, cunoștința. Din fericire, Daniel a acționat rapid, aplicându-i din nou manevre de resuscitare. Victima a fost preluată ulterior de echipajul de ambulanță și transportată la spital.

„După toată această situație, mi-am dat seama cu adevărat ce s-a întâmplat și dacă nu aș fi urmat cursurile de prim-ajutor nu aș fi știut ce să fac într-o astfel de situație. De la persoanele care s-au strâns în jurul nostru am aflat că bărbatul tocmai și-a dus copilul la școală. Sunt împăcat sufletește să știu că am ajutat un tată care va fi bucuros să-și revadă copilul”, a relatat Daniel.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Beneficiile expunerii la soare pentru nivelurile de vitamina D

Expunerea la soare este un factor crucial pentru nivelurile adecvate de vitamina D în organismul uman. Vitamina D este...

Read More...

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro