Performanțe de excepție la Campionatele Internaționale de Atletism ale României din 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatele Internaționale de Atletism ale României au adus o serie de performanțe remarcabile pentru sportivii români. Ioana Manoliu a obținut locul II la proba de lungime, sub îndrumarea antrenoarei Carmen Botea. De asemenea, Robert Sebastian Bârsă s-a clasat pe locul II la proba de 100 m, calificându-se astfel la Campionatul Balcanic din Izmir, Turcia. Cristian Meheș a obținut locul III la aruncarea ciocanului, fiind legitimat atât la CS Crișul Oradea, cât și la CS Farul Constanța, avându-i ca antrenori pe Livia și Albert Meheș.

Aceste rezultate deosebite nu ar fi fost posibile fără efortul susținut al sportivilor și al antrenorilor lor. Ei demonstrează că munca asiduă și determinarea pot duce la performanțe de excepție în competițiile internaționale.

Clubul Sportiv Farul Constanța se mândrește cu aceste rezultate și își încurajează sportivii să meargă mai departe și să continue să reprezinte cu profesionalism și pasiune culorile naționale în competițiile viitoare.

Așteptările sunt mari pentru Campionatul Balcanic din Izmir, iar sportivii români sunt hotărâți să ofere tot ce au mai bun pentru a obține rezultate pe măsură. Bravo, Ioana Manoliu, Robert Sebastian Bârsă și Cristian Meheș, sunteți o inspirație pentru întreaga comunitate sportivă din România!

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Campionatele Internaționale de Atletism ale României 2 × Medalii de Argint, 1 x Medalie Bronz, obținute de sportivii secției de atletism la Campionatele Internaționale ale României, desfășurate la Craiova, în perioada 18 – 19.05.2024, astfel: Locul II Ioana Manoliu – lungime/antrenor: Carmen Botea Locul II Robert Sebastian Bârsă la proba de 100 m, reușind astfel calificarea la Campionatul Balcanic din 25-26 Mai 2024 care se va desfășura în Izmir, Turcia. antrenor: Carmen Botea Locul III Cristian Meheș – aruncarea ciocanului (dublu legitimat CS Crișul Oradea – CS Farul Constanța) antrenori: Livia și Albert Meheș https://csfarul.ro/…/campionatele-internationale-de-atleti…/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #ioanamanoliu #robertsebastianbarsa #cristianmehes #carmenboteaantrenor #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro