Participarea loturilor de senioare la conferința de presă și selecția pentru Campionatele Europene de la Rimini

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Loturile de senioare de la Deva, București și Constanța au primit recent aprecieri pentru performanțele lor în gimnastică. Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă, Maria Ceplinschi, Andreea Preda, Amalia Puflea, Ioana Danciu, Miruna Botez, Alexia Vânoagă, Alexandra Florea și Bianca Vișovan au fost prezente la o conferință de presă la Timișoara, unde au oferit autografe.

Gimnastele, însoțite de antrenorii lor, vor participa la prima etapă de selecție pentru echipa de senioare care va reprezenta România la Campionatele Europene de la Rimini. Evenimentul este programat să aibă loc în perioada 2-5 mai.

Este demn de remarcat faptul că sportivele fac parte din proiectul “Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și Octavian Bellu. Acest proiect își propune să descopere și să pregătească viitoare campioane în gimnastică, continuând astfel tradiția de succes a României în acest domeniu.

Este important de menționat că loturile de senioare de la Deva, București și Constanța au reușit să atragă atenția publicului și a mediei prin performanțele lor remarcabile. Este de așteptat ca aceste sportive să continue să se antreneze și să se pregătească pentru competițiile viitoare, demonstrând astfel talentul și determinarea care le caracterizează.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Aplauze, flori și aprecieri pentru componentele loturilor de senioare de la Deva, București și Constanța. Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Co…sman, Amalia Ghigoarţă, Maria Ceplinschi, Andreea Preda, Amalia Puflea, Ioana Danciu, Miruna Botez, Alexia Vânoagă, Alexandra Florea şi Bianca Vişovan au participat la o conferință de presă organizată la Timișoara, la Iulius Town Timișoara, iar la final au dat autografe. Gimnastele însoțite de antrenorii Camelia Voinea, Lăcrămioara Moldovan, Cristian Moldovan (lotul de la București), Corina Moroşan, Patrick Kiens, Daymon Jones, Florin Cotuţiu (lotul de la Deva), Carmen Traicu, şi Ciprian Creţu (lotul de la Constanța) vor participa sâmbătă, 6 aprilie de la ora 14.10, la prima etapă de selecţie pentru stabilirea componenţei echipei de senioare care va participa la Campionatele Europene de la Rimini (2-5 mai). Sportivele fac parte din proiectul ”Ţară, ţară, vrem campioane!” coordonat de Mariana Bitang şi Octavian Bellu.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro