Participă la BSDA 2024 – Expoziția Internațională de Apărare, Aerospace și Securitate din Marea Neagră

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Black Sea Defense Aerospace and Security International Exhibition 2024 este un eveniment de amploare care atrage atenția industriei de apărare la nivel mondial. Participanții la acest eveniment de prestigiu vor avea ocazia să descopere ultimele inovații în domeniul echipamentelor și tehnologiilor militare.

BSDA 2024 va aduce în prim plan roboți de intervenție, echipamente de comunicații de ultimă generație, dar și mașini și aeronave folosite de pompieri și de echipele de intervenție în situații de urgență. Printre atracțiile evenimentului se numără avionul SMURD Learjet, elicopterul SMURD Black Hawk și elicopterul SMURD EC 135. De asemenea, reprezentanții IGSU și IGAv vor fi prezenți pentru a oferi informații despre cum poți deveni salvator.

Accesul publicului la expoziție va fi permis în data de 24 mai, între orele 10.00 și 15.00. Acesta va avea ocazia să descopere cele mai noi tehnologii și echipamente din domeniul apărării și să interacționeze cu specialiștii din industrie.

Evenimentul este un prilej deosebit pentru pasionații de tehnologie militară și pentru cei interesați de domeniul apărării. BSDA 2024 reprezintă o platformă ideală pentru a descoperi inovațiile din acest sector și pentru a lua parte la discuții și prezentări captivante.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și programul complet, vizitați site-ul oficial al expoziției la adresa https://www.bsda.ro/. Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă planifica vizita și pentru a profita la maximum de experiența oferită de Black Sea Defense Aerospace and Security International Exhibition 2024.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Te așteptăm la BSDA 2024! Și în acest an, suntem prezenți la Black Sea Defense Aerospace and Security International Exhibition 2024, unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul industriei de apărare la nivel mondial. Am pregătit pentru voi roboții de intervenție, centrul mobil de comunicații, noile echipamente și mașini ale pompierilor, dar și avionul SMURD Learjet, elicopterul SMURD Black Hawk și elicopterul SMURD EC 135, iar colegii noștri de la IGSU și IGAv abia aște…aptă să-ți povestească cum poți deveni salvator. Accesul publicului general va fi permis vineri, 24 mai, în intervalul orar 10.00-15.00. Vezi mai multe detalii aici https://www.bsda.ro/ Foto credit: IGSU #DSU #IGSU #IGAV #SMURD #AMBULANTA #UPU #SALVAMONT #BSDA2024


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Barajul Văcărești – un loc perfect pentru relaxare si pescuit

Daca esti in cautarea unei locatii linistite, departe de aglomeratia orasului, Barajul Văcărești este destinatia perfecta pentru tine. Situat...

Read More...
IMPACTPRESS

Programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sarbatoare legala “Rusalii”

Compania RETIM, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, a anunțat programul de lucru pentru data de 24 iunie,...

Read More...

În căutarea rădăcinilor elementelor grele: Cercetările asupra originei acestora în Univers

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde vin elementele grele din Univers, atunci hai să îți spunem că nu ești...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro