Anchetă la Spitalul Municipal Timişoara, după autodenunţul fostei directoare privind RMN-urile făcute clanului Cârpaci

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a decis să trimită Corpul de Control pentru a efectua verificări la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare, Olimpia Oprea, a făcut autodenunțul cu privire la favorurile acordate clanului Cârpaci în schimbul unor semnături pentru dezbmembarea unor terenuri.

Potrivit declarațiilor făcute de Oprea în fața jurnaliștilor, membrii clanului Cârpaci ar fi beneficiat de un număr mare de RMN-uri în schimbul unor favoruri acordate spitalului. Această situație a stârnit indignarea primarului Fritz, care consideră că astfel de practici sunt inacceptabile, mai ales într-un domeniu atât de sensibil precum sănătatea.

“Este inacceptabil acest troc cu servicii medicale la care oamenii obișnuiți au termene de așteptare de luni de zile. Corupția din sănătate e una de cea mai joasă speță, pentru că se joacă direct cu viețile oamenilor”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Primarul a anunțat că, în funcție de rezultatele verificărilor, va lua măsuri și va sesiza și alte instituții ale statului. De asemenea, Fritz se așteaptă la o reacție din partea Colegiului Medicilor în ceea ce privește deontologia demersului făcut de fosta directoare a spitalului.

În contextul unei posibile corupții și favoritism în acordarea serviciilor medicale, este esențial ca autoritățile să investigheze în profunzime aceste practici și să ia măsuri pentru a asigura transparența și egalitatea în sistemul medical. Cetățenii au dreptul la acces la servicii medicale de calitate, fără a fi discriminați sau avantajați în funcție de alte interese.

Sursa: www.sursadevest.ro

Anchetă, la Spitalul Municipal Timişoara, după autodenunţul fostei directoare privind RMN-urile făcute clanului Cârpaci! Primarul trimite Corpul de Control.

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Mai exact, Olimpia Oprea a povestit ieri, în faţa jurnaliştilor, despre multele RMN-uri de care au beneficiat cei din clanul Cârpaci, în schimbul  semnăturii pentru dezbmembarea unor terenuri.

“M-am autosesizat în urma declarațiilor publice ale doamnei Oprea care a ocupat poziția de manager al Spitalului și încă este angajată acolo. Este inacceptabil acest troc cu servicii medicale la care oamenii obișnuiți au termene de așteptare de luni de zile. În funcție de ceea ce vom descoperi, voi merge până la capăt și voi sesiza și alte instituții ale statului. Corupția din sănătate e una de cea mai joasă speță, pentru că se joacă direct cu viețile oamenilor. În ceea ce privește deontologia demersului doamnei doctor mă aștept la o reacție din partea Colegiului Medicilor”, anunţă primarul Dominic Fritz.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Beneficiile expunerii la soare pentru nivelurile de vitamina D

Expunerea la soare este un factor crucial pentru nivelurile adecvate de vitamina D în organismul uman. Vitamina D este...

Read More...

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic

Secretele și ritualurile mumificării în Egiptul Antic Mumificarea este unul dintre cele mai fascinante aspecte ale culturii egiptene antice și...

Read More...

Genetica plantelor: Explorând paternitatea și strategiile de reproducere

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se transmit trăsăturile unei plante de la un părinte la celălalt, atunci ai ajuns...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro