“O nouă generație de studenți militari se alătură Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza””

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi, un grup de studenți a început programul lor la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Acești tineri aspiră să devină ofițeri de poliție și știu că drumul către această carieră necesită determinare, disciplină și efort constant.

Programul lor zilnic începe înainte de ivirea zorilor, cu exerciții de înviorare și sectoare. Apoi urmează orele de instrucție și cursurile academice, care sunt însoțite de sesiuni suplimentare de instrucție.

Acești studenți militari, în ciuda provocărilor și a efortului fizic și mental pe care trebuie să le depună, știu că aceasta este o oportunitate de a-și împlini un vis. Îmbrăcând uniforma academiei, ei au realizat deja o parte din visul lor, dar călătoria lor abia a început.

Un aspect distinctiv al acestei promoții este faptul că acești tineri vor îndeplini serviciul militar pe toată durata anilor de studiu. Acest lucru îi va pregăti într-un mod special pentru viitoarea lor carieră în poliție.

Daria, o studentă în anul II, a declarat că începe noul an universitar cu emoții și mai mari. Ea are dorința de a deveni ofițer de ordine publică și consideră că acesta este drumul ei în viață. Ea vrea să rămână aproape de oameni, să-i ajute și să fie implicată activ în comunitate.

Andrei, un alt nou student al academiei, se simte mândru de realizarea sa. El știe cât de mult a muncit pentru a ajunge acolo și consideră că este important să se formeze ca om înainte de toate. El crede că pentru a fi un bun polițist, trebuie să fii mândru de parcursul tău și să ai respect față de tine însuți.

Georgiana, care a petrecut deja un an în Academie, a învățat cât de importantă este munca în echipă. Ea consideră că este fascinant să-ți urmărești visul și că atunci când crezi în binele pe care îl faci, găsești ușor inspirație și putere.

Toți acești studenți merită felicitări pentru reușita de a fi acceptați la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. Le dorim mult succes în noul an universitar și suntem siguri că vor avea o carieră de succes în poliție.

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapid câștigă Cupa României în volei masculin

Galeria Rapidului s-a remarcat întotdeauna prin sloganuri puternice și încurajatoare pentru echipa lor. În anii 70-80, unul dintre cele...

Read More...
Interviu Direct la Subiect cu Valentin Căprariu

Valentino: de la șofer pe TIR la influencer de succes

Valentin Căprariu, cunoscut sub numele de Valentino, a devenit unul dintre cei mai populari români pe rețelele de socializare,...

Read More...
Man and young male student demonstrate how to sleep in space to a group of elementary students

NASA Stennis: Martie 2024

NASA Stennis, lider în explorarea spațiului: Martie 2024 Centrul Spațial NASA Stennis este în plină efervescență în această perioadă, marcând...

Read More...

20 commentsOn “O nouă generație de studenți militari se alătură Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza””

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro