Doi bărbaţi trimişi în judecată pentru violarea unei minore într-o pădure din Sebiş, Arad

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbați au fost trimiși în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoțească într-o plimbare. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii septembrie, când fata a fost de acord să meargă până în pădurea Dealul Pleșa din Sebiș, județul Arad.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Arad, individul care a ademenit-o pe copilă era însoțit de încă doi tineri, printre care și un minor. Când au fost feriți de ochii trecătorilor, cei doi bărbați majori au întreținut relații sexuale cu fata. Cu unul dintre ei, minora a acceptat, însă la cel de-al doilea s-a opus, fiind forțată să întrețină relații sexuale.

După ce a reușit să scape din mâinile lor, minora a reclamat fapta la Poliție. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva celor doi inculpați, cu privire la comiterea infracțiunii de viol. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 15 septembrie 2023, după o prealabilă înțelegere cu unul dintre inculpați și cu un minor, celălalt inculpat a ademenit-o pe persoana vătămată minoră în pădurea Dealul Pleșa din orașul Sebiș, pentru a întreține relații sexuale consimțite cu aceasta. Ulterior, fiind constrânsă de inculpați, minora a fost obligată să întrețină relații sexuale cu unul dintre ei.

În urma acestui incident, cei doi indivizi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de viol. Este important de menționat că infracțiunea de viol este pedepsită de Codul Penal în România și reprezintă una dintre cele mai grave fapte penale, având consecințe grave asupra victimelor.

Această situație evidențiază necesitatea unei mai bune educații și informări în rândul tinerilor cu privire la importanța consimțământului în relațiile intime. Este esențial ca adolescenții să fie învățați că nu este acceptabil să profite de vulnerabilitatea sau neputința altor persoane și că orice act sexual trebuie să fie consimțit și bazat pe respect reciproc.

De asemenea, este important ca autoritățile să trateze cu maximă seriozitate astfel de cazuri și să asigure că victimele primesc sprijinul și protecția de care au nevoie. Este necesară o investigație riguroasă și o pedeapsă adecvată pentru cei vinovați, în vederea prevenirii unor astfel de incidente în viitor.

Este responsabilitatea noastră ca societate să ne asigurăm că copiii și adolescenții sunt în siguranță și că sunt conștienți de drepturile lor. Trebuie să promovăm o cultură a respectului și a egalității în relațiile interumane, astfel încât niciun individ să nu fie victima unor astfel de abuzuri.

Sursa: www.sursadevest.ro

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

S-a întâmplat la mijlocul lunii septembrie, când fata a fost de acord să meargă până în pădurea Dealul Pleşa din Sebiş, judeţul Arad.

Individul care a ademenit-o pe copilă era însoţit de încă doi tineri, printre care şi un minor.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Când au fost feriţi de ochii trecătorilor, cei doi bărbaţi majori au întreţinut relaţii sexuale cu fata.

Cu unul dintre ei, minora a acceptat, însă la cel de-al doilea s-a opus, fiind forţată să întreţină relaţii sexuale.

Când a scăpat din mâinile lor, minora a reclamat fapta la Poliţie, iar indivizii trebuie să răspundă acum pentru ceea ce au făcut.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a doi inculpaţi, cu privire la comiterea infracţiunii de viol, faptă prev şi ped de art. 218 alin.1 şi alin.3, lit.c şi f din Cp. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în data de 15.09.2023, după o prealabilă înţelegere cu numitul L.M.L-persoană care nu răspunde penal având vârsta de 13 ani şi cu inculpatul P.D.D, inculpatul G.A.M a ademenit-o pe persoana vătămată minoră C.R.I în pădurea Dealul Pleşa din oraş Sebiş, pentru a întreţine relaţii sexuale consimţite cu aceasta, după care, fiind constrânsă de acesta şi de numitul L.M.L, au obligat-o în prezenţa inculpatului P.D.D, să întreţină relaţii sexuale cu acesta din urmă, inculpatul P.D.D acceptând să întreţină, în aceste condiţii, relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră„, transmite IPJ Arad.

Acum, cei doi indivizi au fost aresta’i preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de viol.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Calificările pentru FINAL 4 din EHF European League includ NOI și trei echipe germane

Handbalul european este în centrul atenției, iar EHF European League a stabilit echipele care vor participa în Final 4....

Read More...
NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro