Noi întreruperi de apă în Timișoara, în săptămâna viitoare, din cauza unor lucrări de conectare de conducte la intersecții stradale

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Se oprește apa, mâine și poimâine, pe mai multe străzi din Timișoara! Aquatim lucrează la rețele

Compania de apă Aquatim a anunțat că vor avea loc întreruperi de apă în Timișoara la începutul săptămânii viitoare, din cauza unor lucrări de conectare a conductelor. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord și au ca scop îmbunătățirea infrastructurii de apă și canalizare în această zonă.

Prima întrerupere de apă va avea loc luni, 18 septembrie, între orele 9-16, la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu strada Ioan Văsîi. Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Ioan Văsîi, în zona de blocuri Mihail Kogălniceanu și la Punctul Termic aferent.

A doua întrerupere de apă va avea loc marți, 19 septembrie, între orele 8-19, la intersecția străzii Călan cu Calea Torontalului. Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Călan, Orșova și Cugir.

De asemenea, Aquatim va opri furnizarea apei în două localități pentru a efectua lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare. Astfel, pe 18 septembrie, între orele 8-15, apa va fi oprită în Bodo, iar marți, 19 septembrie, în același interval orar, apa va fi oprită în Chizătău.

Lucrările de spălare a rețelelor de distribuție sunt necesare pentru asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile. Acestea fac parte din activitățile de mentenanță preventivă desfășurate de Aquatim. Compania avertizează că, la reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Aceste lucrări de îmbunătățire a infrastructurii de apă și canalizare sunt esențiale pentru asigurarea unui serviciu de calitate și a unei aprovizionări sigure cu apă potabilă. Cu toate acestea, întreruperile de apă pot provoca disconfort și neplăceri pentru locuitorii din zonă. Este important ca Aquatim să comunice în mod eficient despre aceste întreruperi și să ofere soluții alternative pentru a minimiza impactul negativ asupra consumatorilor.

Sursa: www.sursadevest.ro

Aquatim anunță noi întreruperi de apă, la începutul săptămânii viitoare, din cauza unor lucrări pe care le realizează.

Astfel, luni, 18 septembrie, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu strada Ioan Văsîi. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Ioan Văsîi, în zona de blocuri Mihail Kogălniceanu și la Punctul Termic aferent.

Marți, 19 septembrie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Călan cu Calea Torontalului. Lucrările fac parte din Proiectul CL 12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Călan, Orșova și Cugir.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare, pe 18 septembrie, între orele 8-15 se va opri apa în Bodo, iar marți, 19 septembrie, în același interval orar, 8-15, se va opri apa în Chizătău.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, anunță Aquatim.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Voluntari pentru realizarea unui film despre eclipsa solara totala din 8 aprilie 2024

În timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie 2024, avem nevoie de voluntari de-a lungul traiectoriei de totalitate...

Read More...

Visual Fan extinde la 70% portofoliul de acțiuni al Intervision Trading, distribuitorul AKAI

Brașov, 13 Februarie 2024. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea...

Read More...

La aniversarea a 100 de ani, Institutul Francez din România prezintă Vertiges – cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ, între 21 și 31 martie la București și în alte 12 orașe

În anul centenarului său, Institutul Francez din România organizează cea de-a 28-a ediție a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ ce se...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro