Memorialul “Aurel Ciosa” – ediția a XXV-a aduce la Lugoj sportivi din țară și străinătate

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Cei mai buni luptători din țară se adună  la Lugoj! Finală națională U23

Clubul Sportiv Școlar Lugoj va organiza a XXV-a ediție a concursului Memorial “Aurel Ciosa” în secția de lupte greco-romane. Evenimentul este programat să aibă loc sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 10, în Sala Sporturilor “I.K. Ghermănescu” din strada Timișoarei.

Una dintre noutățile acestui concurs este nivelul înalt al participării internaționale. Alături de luptătorii din Lugoj și din alte cluburi din țară, competiția va fi marcată de prezența sportivilor din Republica Moldova, Serbia și Ungaria.

Profesorii Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei, organizatorii turneului, invită lugojenii să se alăture evenimentului și să se bucure de un spectacol sportiv impresionant. Ei speră că participanții și spectatorii vor susține luptătorii lugojeni și că vor fi diferite momente tehnice remarcabile.

Clubul Sportiv Școlar Lugoj beneficiază de sprijin financiar din partea Primăriei și Consiliului Local Lugoj, precum și de susținere din partea sponsorilor. Ana Lugojana Grup Octavian Catering, Conpep Drag, Miruna Internațional Impex, Vila Nei, Minimarket Amenovad Salcâmului, West-Oliv, Brojur și Go Media sunt câteva dintre companiile care sprijină constant luptătorii.

O veste bună pentru publicul interesat este că intrarea la concursul Memorial “Aurel Ciosa” este liberă. Astfel, toți cei interesați sunt invitați să participe și să vadă la lucru sportivi talentați și să se bucure de această competiție remarcată în domeniul luptelor greco-romane.

Sursa si Foto: redesteptarea.ro

Secția de lupte greco-romane, din cadrul Clubului Sportiv Școlar Lugoj, organizează a XXV-a ediție a  concursului Memorial “Aurel Ciosa”.

Gazda evenimentului, programat pentru sâmbătă, 16 septembrie, începând cu ora 10, este Sala Sporturilor “I.K. Ghermănescu”, din strada Timișoarei.

Competiția din acest an este marcată de o importantă participare internațională, anunțându-și prezența, alături de luptători din Lugoj și alte cluburi din țară, sportivi din Republica Moldova, Serbia și Ungaria.

Profesorii Avrămuț Todorescu și Laurențiu Macarei, organizatorii turneului, adresează o invitație lugojenilor, iubitori ai sportului în general și ai luptelor în special pentru a lua parte la concurs: “veniți să vă bucurați de un spectacol sportiv de un înalt nivel tehnic și sa susținem împreună luptătorii lugojeni”.

Pentru finanțarea evenimentului Clubul Sportiv Școlar Lugoj este ajutat de Primăria și Consiliul Local Lugoj și sponsorii, care sunt mereu alături de luptători: Ana Lugojana Grup Octavian Catering, Conpep Drag, Miruna Internațional Impex, Vila Nei, Minimarket Amenovad Salcâmului, West-Oliv, Brojur și Go Media.

Intrarea este liberă.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistele câștigă bronzul în Giulești: victorie în seria Finalei mici

Fetele de la Rapid au reușit să obțină medalia de bronz într-o serie dramatică de meciuri împotriva echipei din...

Read More...

Evenimentele lunii mai în Timișoara

Începutul lunii mai marchează o nouă etapă plină de energie și creativitate în peisajul cultural al Timișoarei. Fiecare nouă...

Read More...
Briou Bouregois

De la Vis la Realizare: Povestea lui Briou Bourgeois

Un tânăr inginer din Bay St. Louis, Mississippi, își îndeplinește visul de copilărie de a lucra la NASA, unde...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro