Meciul secret al echipei noastre pe Stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
PERPLEX. Meci secret pe stadionul Eugen Popescu Târgoviște. Chindia, la cheremul cui?

Avem meci tare pe Stadionul “Eugen Popescu” din Târgoviște. Mâine – 18 noiembrie 2023. Un amical cu Progresul Spartac din București. Și, ghici ce au gândit reprezentanții conducerii clubului! Să joace la secret, fără spectatori, fără presă! Băi, voi ați înnebunit? Parcă echipa asta este susținută din bani publici, nu este proprietatea cuiva!

De unde până unde au ajuns conducătorii să ia decizii în numele suporterilor și al presei? Este o lipsă totală de transparență și respect față de cei care își susțin echipa în fiecare meci și care vor să fie informați despre activitatea clubului.

Acest meci amical este o oportunitate pentru suporteri să vadă echipa într-o confruntare interesantă și să își arate susținerea față de jucători. De ce ar trebui să fie privat de această ocazie?

Mai mult decât atât, presa are un rol important în a furniza informații publicului și în a monitoriza activitatea clubului. Este inacceptabil ca aceștia să fie excluși de la acest meci.

Nu este prima dată când conducerea clubului se comportă într-un mod dictatorial. În trecut, au avut loc numeroase incidente în care suporterii au fost restricționați în accesul la meciuri sau în exprimarea liberă a opiniilor. Această atitudine trebuie să înceteze!

Este timpul ca suporterii și presa să se unească și să ceară transparență și respect din partea conducerii clubului. Ei trebuie să își exercite dreptul de a fi prezenți la acest meci și de a fi informați despre activitatea echipei.

Sperăm ca reprezentanții conducerii clubului să înțeleagă importanța acestor aspecte și să revină asupra deciziei lor. Suporterii și presa nu trebuie să fie tratați ca niște străini în propria lor casă. Este timpul pentru o schimbare!

Sursa: incomod-media.ro

Avem meci tare pe Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Mâine – 18 noiembrie 2023. Un amical cu Progresul Spartac din București. Și, ghici ce au gândit reprezentanții conducerii clubului! Să joace la secret, fără spectatori, fără presă! Băi, voi ați înnebunit? Parcă echipa asta este susținută din bani publici, nu este proprietatea cuiva! De unde […]Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro