Meciul de baschet al jucătoarelor de la CS Universitatea Cluj Napoca a fost amânat din motive de sănătate

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Meciul de sâmbătă al baschetbalistelor a fost amânat la cererea CS Universitatea Cluj Napoca. Motivul amânării a fost reprezentat de problemele de sănătate ale jucătoarelor clujene. Partida va avea loc pe data de 14 februarie, însă ora exactă va fi anunțată ulterior.

În cazul în care echipa clujeană va depune actele medicale necesare conform regulamentului Federației Române de Baschet, meciul va fi reprogramat pentru data menționată anterior. În caz contrar, există posibilitatea ca echipa adversă, Rapid, să câștige meciul la masa verde, scorul fiind de 20-0. Aceasta înseamnă că echipa clujeană trebuie să se prezinte la meci pentru a evita această situație.

Informațiile privind biletele achiziționate vor fi comunicate ulterior. Organizatorii se vor ocupa de rezolvarea situației și vor oferi detalii suplimentare în cazul în care partida nu se va disputa.

Este important de menționat că amânarea meciului reprezintă o decizie luată în interesul jucătoarelor și al echipei, având în vedere problemele de sănătate invocate. Sănătatea și siguranța sportivilor trebuie să reprezinte o prioritate în astfel de situații.

În concluzie, meciul de baschet dintre CS Universitatea Cluj Napoca și echipa Rapid a fost amânat din motive medicale. Partida va fi reprogramată pentru data de 14 februarie, iar informațiile privind ora exactă vor fi comunicate ulterior. Este important ca echipa clujeană să depună actele medicale necesare pentru a evita o posibilă pierdere la masa verde. Detalii suplimentare vor fi oferite celor care au achiziționat bilete, în cazul în care meciul nu se va disputa.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Meciul de sâmbătă al baschetbalistelor a fost amânat! CS Universitatea Cluj Napoca a solicitat reprogramarea partidei din cauza unor probleme de sănătate ale jucătoarelor clujene. Meciul se va juca pe 14 februarie, la o oră care va fi anunțată ulterior. Vom reveni cu informații pentru cei care au achiziționat bilete. Meciul fetelor de sâmbătă este incert! CS Universitatea Cluj Napoca a solicitat reprogramarea partidei din cauza unor probleme de sănătate ale jucătoarelor… clujene. În cazul în care clujenii vor depune la FRB actele medicale necesare, conform regulamentului, meciul va fi reprogramat pentru 14 februarie, la o oră care va fi anunțată ulterior. În caz contrar, există posibilitatea ca Rapid să câștige la masa verde, cu 20-0, dacă echipa clujeană nu se va prezenta la meci. Vom reveni cu informații pentru cei care au achiziționat bilete, în cazul în care partida nu se va disputa.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Până în primăvara anului viitor, România va avea gata de luptă toate cele patru sisteme Patriot

Ministerul Apărării are în prezent patru sisteme de apărare antiaeriană Patriot, însă doar două sunt operaționalizate. Al doilea a...

Read More...
Zilele patrimoniului de la Povergina! Sărbători culinare în pădurile Făgetului

Sărbătoarea de la Povergina

Asociația My Banat și localnicii din Făget îi invită pe toți bănățenii să se alăture sărbătoririi de Sfântul Ilie,...

Read More...

Israelul lansează noi lovituri în Gaza, după atacul din weekend care a ucis zeci de persoane în zona de siguranţă

Martori citați de AFP au spus că avioanele de război israeliene au lovit centrul Fâșiei Gaza iar focurile de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro