Manifestare pentru protejarea familiei naturale la București

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
14 Octombrie 2023: Manifestare la București pentru protejarea familiei naturale

Manifestare la București pentru protejarea familiei naturale

Pe rețelele de socializare a apărut un apel pentru a lua parte în cadrul unei manifestări pentru protejarea familiei naturale. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2023, de la ora 14:00, lângă Cercul Militar Național.

Apelul postat în cadrul unui eveniment facebook îndeamnă oamenii să se alăture manifestării pentru protejarea familiei naturale, formată prin uniunea dintre un bărbat și o femeie. De asemenea, se exprimă un “NU” hotărât demersurilor pentru legalizarea parteneriatelor și căsătoriilor între membri de același sex și adopțiilor de copii de către cuplurile de același sex.

Manifestarea este autorizată și va avea loc lângă Piața Universității, în fața Cercului Militar Național. Scopul acesteia este să apere normalitatea și instituția familiei. Totodată, este și un protest față de marșul susținătorilor parteneriatelor între membri de același sex.

Organizatorii îndeamnă factorii de decizie din Guvern și Parlament să nu cedeze șantajului și manipulării orchestrate de lobby-ul pentru parteneri de același sex, având în vedere că decizia CEDO nu obligă România să legalizeze parteneriatele și căsătoriile între membri de același sex.

În final, apelul încurajează participarea la manifestare și aducerea familiei și prietenilor pentru a face din acest protest un succes. Scopul este de a fi vocea schimbării pe care oamenii doresc să o vadă în România, iar fiecare persoană contează în această luptă.

Această manifestare pentru protejarea familiei naturale vine într-un context în care societatea românească se confruntă cu dezbateri intense privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex și adopțiile de către cuplurile homosexuale. Opiniile sunt împărțite, iar acest eveniment reprezintă o modalitate prin care susținătorii familiei tradiționale își fac auzită vocea.

Este important de menționat că orice decizie privind modificarea legislației în acest sens trebuie luată cu mare responsabilitate, având în vedere implicațiile sociale și morale pe care le are asupra societății românești.

Pe rețelele de socializare a apărut un apel pentru a lua parte în cadrul unei unei manifestări pentru protejarea familiei naturale. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie 2023, de la ora 14:00, lângă Cercul Militar Național.

Iată cum sună acest apel postat în cadrul unui eveniment facebook:

“Vă invităm sâmbătă 14 octombrie să vă alăturați unei manifestări pentru protejarea familiei naturale formate prin uniunea dintre un BĂRBAT și o FEMEIE, pentru a spune un NU hotărât demersurilor pentru legalizarea parteneriatelor și căsătoriilor între membri de același sex și un NU la fel de hotărât adopțiilor de copii de către cuplurile de același sex.

Manifestarea este autorizată și va avea loc lângă Piața Universității, în fața Cercului Militar Național, sâmbătă 14 octombrie, începând cu ora 14:00 și este un apel la acțiune pentru protejarea NORMALITĂȚII și apărarea instituției FAMILIEI.

Este totodată și un protest față de marșul susținătorilor parteneriatelor între membri de același sex și este o ocazie de a ne uni și de a cere factorilor de decizie (din Guvern și Parlament) să NU cedeze șantajului și manipulării orchestrate de lobby-ul pentru parteneri de același sex după decizia CEDO care NU obligă cu nimic România să legalizeze nici parteneriatele între membri de același sex, nici căsătoriile între membri de același sex.

Alăturați-vă deci manifestării noastre și fiți prezenți sâmbătă 14 octombrie în fața Cercului Militar Național pentru viitorul copiilor noștri într-o Românie revenită la normalitate.

Vino alături de noi și adu-ți familia și prietenii pentru a face din acest protest un succes! Haideți să fim vocea schimbării pe care dorim să o vedem în România! Fiecare contează în această luptă așa că FII PREZENT!”

Stirea a aparut pentru prima dată în Glasul.info.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Glasul.info

Sursa si foto: Glasul.info
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Accesul în regiunea Belgorod, strict limitat. Un atac rusesc avariază infrastructura din regiunea Sumîi

Guvernatorul Belgorodului, Viaceslav Gladkov, a declarat că restricțiile se aplică localităților „unde situația operațională aferentă este extrem de dificilă”,...

Read More...

Răzvan Arnăut merge la Jocurile Olimpice cu gândul la o medalie olimpică la lupte

Răzvan Arnăut, un sportiv român talentat, se pregătește să participe la Jocurile Olimpice cu un singur gând în minte:...

Read More...

SUA. Kamala Harris are sprijinul politic pentru a deveni candidată la prezidențialele din noiembrie

Un sondaj realizat de Associated Press în rândul delegaților a arătat că Harris are sprijinul a 2.538 de delegați,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro