Intracom Telecom și Grivas SA demareaza un proiect pentru Garda de Coastă din Grecia

BY: stiridinromania.ro In Articole, Business

Atena, Grecia – 17 mai 2023 – Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a anunțat că asocierea de companii INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A. a preluat implementarea unui proiect care utilizează dispozitive mobile specializate conectate la telefoane mobile și aplicații care sunt conectate la autoritățile internaționale de aplicare a legii pentru a asigura controlul de verificare și autentificare a documentelor de călătorie, verificarea amprentelor digitale și a altor date biometrice.

Proiectul a fost atribuit asociației de către Garda de Coastă elenă în urma unei licitații publice internaționale și este legat de furnizarea platformei software inovatoare de comandă și control SISC2 a Intracom Telecom, care va fi adaptată în mod specific la cerințele Gărzii de Coastă elene. Extensia de interogări complexe a sistemului SISC2 oferă posibilitatea de a afișa pe dispozitive mobile specializate rezultatele unor căutări complexe efectuate în baze de date, aplicații și sisteme aparținând unor entități terțe.

Kostas Kardaras, Director al Diviziei de Securitate și Sisteme Integrate a Intracom Telecom, a declarat: “Aș dori să îmi exprim profunda apreciere față de Garda de Coastă elenă pentru încrederea acordată soluțiilor tehnologice ale asocierii ” INTRACOM TELECOM – GRIVAS S.A., precum și să mulțumesc tuturor membrilor grupurilor care au participat la procesul de pregătire și prezentare a ofertei noastre”.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Activitate educativă la Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea

Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea a găzduit recent proiectul 𝐒𝐞𝐢𝐬𝐦𝐨𝐆𝐨𝐣𝐝𝐮𝐋𝐀𝐁, unde seismologia și educația s-au unit pentru a...

Read More...
Cocaine cartel collapses after final arrests in Spain

Dismantlarea cartelului de cocaina: operatiunea completa

Operațiunea coordonată la nivel internațional a vizat rețeaua criminală care coordona traficul de cocaină în cantități mari din Colombia,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro