“Intalnirea companiilor italiene din vestul si nordul Romaniei la Sala Banat”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Companiile italiene din vestul și nordul României se întâlnesc astăzi, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș, Sala Banat, pentru a discuta cu reprezentanți ai comunității de afaceri locale. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR) și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul Protocolului de Colaborare semnat în 2017.

La întâlnire vor adresa mesaje de salut Florica Chiriță, președinte CCIA Timiș, Vincenzo Moderno, vicepreședinte CCIpR și consilier al președintelui CCIAT, și Alin-Adrian Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Pe parcursul panelurilor, vor avea loc dezbateri pe teme de actualitate în lumea afacerilor, cum ar fi externalizarea serviciilor financiare, finanțarea europeană, oportunitățile de afaceri în regiune, schimbările fiscale care afectează mediul de afaceri, predictibilitatea și continuitatea afacerilor în contextul tendințelor de sustenabilitate, factoringul în raport cu riscul de colectare, tehnologiile de digitalizare și soluțiile pentru companii, precum și managementul riscului.

Un aspect important al evenimentului este proiectul Italian Business Tour 2023, inițiat de Camera de Comerț Italiană pentru România, care își propune să dezvolte noi parteneriate de afaceri cu companiile italiene din regiunile Timișoara, Cluj-Napoca și Iași.

Această întâlnire reprezintă o oportunitate valoroasă pentru companiile italiene de a explora și dezvolta noi parteneriate în România, într-un mediu favorabil de afaceri. De asemenea, prin conectarea cu comunitatea de afaceri locală, se pot identifica și soluționa mai eficient problemele și provocările cu care se confruntă în contextul economic actual.

Camera de Comerț Italiană pentru România și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș au demonstrat încă o dată importanța colaborării și sprijinului reciproc în dezvoltarea relațiilor de afaceri între Italia și România.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, Sala Banat (Bd. Eroilor de Tisa nr. 22, et. I), gazduieste, azi, de la ora 17, intalnirea companiilor italiene care opereaza in vestul si nordul Romaniei cu reprezentanti ai comunitatii de afaceri locale.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert Italiana pentru romania (CCIpR), in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in cadrul Protocolului de Colaborare dintre cele doua organizatii, semnat la Timisoara in 2017.

Vor adresa mesaje de salut Florica Chirita – presedinte CCIA Timis, Vincenzo Moderno – vicepresedinte CCIpR si consilier al presedintelui CCIAT si Alin-Adrian Nica – presedintele Consiliului Judetean Timis.

In cadrul panelurilor, speakeri si experti din elita afacerilor romanesti si italiene vor dezbate teme de actualitate, cum ar fi:

Externalizarea serviciilor financiare: management credit, institutii de credit, banci

Finantarea europeana:  acces la fonduri europene, scriere de proiecte

Oportunitati de afaceri in regiune

Noile schimbari fiscale care afecteaza mediul de afaceri

Predictibilitatea si continuitatea afacerilor in contextul tendintelor de sustenabilitate

Factoring in raport cu riscul de colectare

Tehnologii de digitalizare si solutii pentru companii

Managementul riscului.

Italian Business Tour 2023 este un proiect derulat de Camera de Comert Italiana pentru Romania cu scopul de a dezvolta noi parteneriate de afaceri cu companiile italiene din regiunile Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi.

Detalii https://app.glueup.com/event/italian-business-tour-2023-86507/le

(Impact Press)Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Six students were ready to explain a technology they detailed on a poster.

Studenții din California ajută la soluționarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiuni viitoare cu drone pe Pământ și alte planete

Studenții de la o universitate care deservește o minoritate din California ajută la rezolvarea provocărilor sistemelor autonome pentru operațiunile...

Read More...
ZILELOR EUROPENE ALE ARHEOLOGIEI la Cetatea Noviodunum

Zilele Europene ale Arheologiei la Cetatea Noviodunum

În perioada 14-15 iunie 2024, la Cetatea Noviodunum din Isaccea, județul Tulcea, vor avea loc evenimente speciale dedicate Zilelor...

Read More...
Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila- FOTO

Sărbătoare la Mănăstirea Rafaila

Într-o atmosferă de sărbătoare, credincioșii s-au adunat la Mănăstirea Rafaila pentru a comemora ziua Sfântului Luca al Crimeei, un...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro