Informare privind rezultatul selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în funcția de consilier clasa I grad profesional asistent – Serviciul Resurse Umane – Direcția Generală Juridică, Resurse Umane, Relații Internaționale și Arhivă – aparatul propriu al Agenției Naționale pentru Sport

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport, STIRILE ZILEI

Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare în clasa I pentru funcția publică de consilier grad profesional asistent – Serviciul Resurse Umane – Direcția Generală Juridică, Resurse Umane, Relații Internaționale și Arhivă – aparatul propriu al Agenției Naționale pentru Sport a fost anunțat.

Potrivit informațiilor primite, selecția dosarelor de înscriere s-a încheiat cu succes. Candidații care au fost declarați admiși vor avea ocazia să participe la examenul de promovare în clasa I pentru funcția publică de consilier asistent în cadrul Serviciului Resurse Umane. Acest examen reprezintă o oportunitate importantă pentru candidații care doresc să avanseze în cariera lor profesională.

Examinarea dosarelor a fost realizată de către o comisie de specialiști din cadrul Agenției Naționale pentru Sport, care au analizat cu atenție fiecare document depus de către candidați. Această selecție riguroasă asigură că doar cei mai potriviți candidați vor fi selectați pentru a participa la examenul de promovare.

Funcția publică de consilier clasa I grad profesional asistent în cadrul Serviciului Resurse Umane este una importantă și implică responsabilități semnificative. Persoanele care vor ocupa această poziție vor fi responsabile de gestionarea resurselor umane în cadrul Agenției Naționale pentru Sport, contribuind astfel la buna funcționare a instituției.

Agenția Națională pentru Sport este o instituție de încredere și are ca obiectiv promovarea sportului și a activităților fizice în rândul populației. Echipa de profesioniști din cadrul agenției lucrează în mod constant pentru a asigura o infrastructură adecvată pentru sport și pentru a promova un stil de viață activ și sănătos.

Examenul de promovare în clasa I pentru funcția publică de consilier asistent în cadrul Serviciului Resurse Umane reprezintă o oportunitate excelentă pentru candidații care doresc să-și demonstreze abilitățile și cunoștințele în acest domeniu. Participarea la acest examen poate deschide noi uși și poate oferi posibilitatea de a avansa în cariera profesională.

În concluzie, selecția dosarelor de înscriere la examenul de promovare în clasa I pentru funcția publică de consilier asistent în cadrul Serviciului Resurse Umane s-a încheiat cu succes. Candidații declarați admiși vor avea ocazia să participe la examenul de promovare, care reprezintă o oportunitate importantă pentru avansarea în cariera lor profesională. Agenția Națională pentru Sport continuă să își îndeplinească obiectivele și să promoveze sportul și activitățile fizice în rândul populației.

Informare publică – Carieră

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la examenul de promovarea în clasă pentru funcția publică de consilier clasa I grad profesional asistent – Serviciul Resurse Umane – Direcția Generală Juridică, Resurse Umane, Relații Internaționale și Arhivă – aparatul propriu al Agenției Naționale pentru Sport

Selecție dosar concurs promovareAcest titlu a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Agenția Naţională pentru Sport
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...
Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din cadrul Universității Valahia – incomod-media.ro

Verificări ITM la societățile din industria metalurgică din Dâmbovița

Inspectorii ITM Dâmbovița au desfășurat controale la patru mari societăți comerciale din industria metalurgică din județ, descoperind un total...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro