Felix Duchampt s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sportivul Felix Duchampt, membru al clubului CS Dinamo, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, unde va reprezenta pentru a doua oară consecutiv România la competiția de triatlon. Născut în Franța și intrat în circuitul mondial pentru România în 2019, Duchampt a acumulat puncte importante în ierarhia mondială individuală pentru a obține calificarea la JO Paris 2024.

Pentru a-și asigura prezența la Jocurile Olimpice, Felix Duchampt a făcut un tur al lumii în acest an, participând la mai multe competiții internaționale. În luna februarie, a obținut locul întâi în Mexic și locul 9 la Havana, în martie a ocupat locul 5 în Mexic, iar în aprilie a concurat în Australia (locul 27) și China (locul 36). În luna mai, sportivul a urcat din nou pe podium în Mexic (locul 2) și a terminat pe locul 23 la ultimul concurs din Chile.

Cu un efort susținut și rezultate notabile, Duchampt a reușit să se califice de pe locul 59 în ierarhia mondială, demonstrând dedicare și perseverență în cariera sa sportivă. Pentru sportivul în vârstă de 35 de ani, calificarea la JO Paris 2024 reprezintă un vis împlinit, având oportunitatea de a concura la Jocurile Olimpice din țara sa natală, Franța, dar reprezentând România.

Cu această performanță remarcabilă, Felix Duchampt aduce onoare și mândrie țării noastre, fiind un exemplu de determinare și succes în sportul de performanță. Apreciem efortul și dedicarea sa și îi urăm mult succes la Jocurile Olimpice de la Paris 2024!

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

TRIATLON. Felix Duchampt (CS Dinamo) s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024! Felix va reprezenta pentru a doua oară consecutiv România la întrecerea olimpică de triatlon. Născut în Franța și intrat în circuitul mondial pentru România în 2019, Felix a reușit să se califice la Paris 2024 în baza punctelor acumulate în ierarhia mondială individuală. El a concurat și la JO Tokyo 2020. Anul acesta, Felix a făcut turul lumii pentru a aduna puncte. În februarie a fos…t pe primul loc în Mexic și pe poziția a 9-a la Havana, în martie a terminat al 5-lea în Mexic, pentru ca în aprilie să concureze în Australia (locul 27) și China (locul 36). În luna mai a urcat din nou pe podium în Mexic (locul 2) și a terminat pe 23 la ultimul concurs din Chile. Felix s-a calificat de pe locul 59 în ierarhia mondială. Pentru Duchampt, care pe 5 septembrie va împlini 35 de ani, este un vis împlinit. El va concura și la Jocurile din Franța, țara natală, dar reprezentând România. Grafică și text: cosr.ro #Dinamo #TeamRomania #COSR #Paris2024


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Semnarea Memorandumului de Înțelegere între UNICEF și MAI pentru reducerea riscului la dezastre

Astăzi, 18 iulie, la sediul MAI, șeful DSU, dr. Raed Arafat a primit vizita unei delegații conduse de Reprezentanta...

Read More...

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost scoasă din plenul Parlamentului European pentru că a încălcat regulile de conduită

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea din sală a Dianei Șoșoacă deoarece aceasta încerca să întrerupă discursul...

Read More...
Investiții majore pentru dezvoltarea subunităților de intervenție! Făgetul va avea stație de pompieri nouă

Stația de Pompieri Făget, O Nouă Casă Pentru Salvatori

Pompierii din Făget vor avea parte de o "casă nouă" în centrul orașului, conform unui proiect de construcție ce...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro